NYTT LIV: Anna Anka er lykkelig
NYTT LIV: Anna Anka er lykkelig

Anka: – Ja, jeg har hatt sex med andre

Anna Anka trives som singel.

Hollywood-fruen Anna Anka innrømmer gjerne at hun har gått til sengs med flere menn etter bruddet med smørsangeren Paul Anka.

Ikke one-night-stands

– Ja, jeg har hatt sex med andre. Kvinner har jo også behov. Men jeg er ingen tilhenger av one-night-stands, sier Anna Anka til VG.

Den profilerte rikmannsfruen trives godt med sitt nye liv i Los Angeles, og avslører overfor avisen at hun for tiden har et godt øye til èn spesiell mann.

Ny mann

– Jeg ønsker ikke å gå ut med noe navn. Men jeg har det veldig morsomt sammen med denne nye mannen. Vi har en god kjemi og trives i hverandres selskap. Likevel er det for tidlig å si om vi kommer til å bli kjærester ennå, forteller Anna Anka.

Leier luksushus

Etter at hun og ektemannen Paul Anka valgte å gå hvert til sitt i desember i fjor, har Anna Anka flyttet ut av parets felles bolig, og inn i et nytt hus som hun leier.

– Huset er «jättefint», og har sin egen ranch. Det er viktig ettersom barna liker å ri. Men selve boligen er på nesten 1000 kvadratmeter, og det er nesten for mye for meg, forteller Anka som ikke vil at folk skal tro hun er avhengig av Pauls penger.

– Anna Anka har alltid bestandig hatt penger! De som tror noe annet tar feil, sier hun til VG.