Anne Torill Johnsen Myklebost  (Foto: Odd Steinar Tøllefsen / TV 2)
Anne Torill Johnsen Myklebost (Foto: Odd Steinar Tøllefsen / TV 2)

Anne-Torill Johnsen Myklebost

Bli bedre kjent med Andrés frier Anne-Torill Johnsen Myklebost.

Navn:
Anne-Torill Johnsen Myklebost (31)

Yrke:
Teamleder kontaktsenter

Bosted:
Oslo

Venner beskriver meg som:
Jeg tror venninnene mine trives i mitt selskap. At jeg er en raus, omtenksom, sporty, målbevisst, ærlig, åpen og til å stole på. At jeg er morsom, sprudlende og lett å komme i kontant med og snakke med. At jeg har temperament men blir aldri sur – kun lettere irritert. Tror godt om alle. Til tider litt ivrig og snakker mye.«Skal bare først» er noe mange har hørt. Spontan, men elsker å planlegge tiden min i kalenderen. At jeg er en god venn, at jeg er meg og må opplevels. Glad i å klemme.

Interesser:
Ta vare på meg selv og de rundt meg. Trene, hyttetur, lese bok, teater, konserter, kino, cafébesøk, reise og oppleve nye steder, folk og kulturer. Glad i leiligheten min hvor jeg kan invitere familie og venner til middag og vi kan nyte tiden sammen.

Skrev til André fordi:
Jeg følte at André er en gutt som har personligheten og synet på livet som jeg ser etter hos en kjæreste. Han traff meg skikkelig. Nå ønsker jeg å treffe han. Jeg måtte bare skrive til ham.

Drømmemannen er:
Drømmenmannen må være stabil, trygg og ha det bra med seg selv. Respekterer den jeg er, vise og kunne snakke om følelser, være åpen, ærlig, interessert i et forhold og fremtid sammen. Snill, omtenktsom og inkludere meg og mitt. Ha egne interesser, like å reise, være spontan, aktiv, omgjengelig, barnlig, leken og med glimt i øyet. Tenke oss og vårt.

André er spesiell fordi:
Jeg har inntrykk av at han er ydmyk, snill, ærlig på følelser og på hva han ønsker. Vi har begge savna og nyte livet på landet. Han har satt seg i sving og jeg ser mulugheten til å komme etter. Han ønsker å utvide gården med framtidig kjæreste, noe som gir meg følelsen av at han kan være en person som inkluderer. Noe jeg setter veldig høyt.

Vi får god kontakt hvis:
Det merkes lett. Må føle at noe er her som kan bygges videre på. Interessen for å bli kjent.

Min drømmedate er:
Hytteturer hvor vi lager mates sammen, tenner stearinlys iog har en god samtale. Flørte, smile, le med stjerner i øya. Få kos i håret til slutt.