Bernt Hulsker  (Foto: TV 2/)
Bernt Hulsker (Foto: TV 2/)

Start-Hulsker i voldstrøbbel

- Hvis det som sies stemmer, er det veldig trist for Bernt og oss, sier Start-trener Knut Tørum.

Lillestrøm/Bergen (TV 2 Sporten):

Bernt Hulsker (33) er idrettsutøveren som natt til søndag skal ha slått ned en dørvakt ved utestedet Kick i Kristiansand. Dørvakten ble ikke alvorlig skadet og det var ikke behov for ambulanse.

- 33-åringen ble satt i fyllearresten, da han var overstadig beruset. Der er han blitt sittende over natten. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, sier operasjonsleder Ove Austenå ved Agder politidistrikt til Fvn.no.

Hulsker er skadet og var ikke aktuell til søndagens Start-kamp mot LSK. Trener Knut Tørum sier til TV 2 Sporten at han vet lite om saken.

- Hvis det som sies stemmer, er det veldig trist for Bernt og oss. Slike situasjoner ønsker vi ikke skal oppstå, sa Tørum etter kampen mot LSK.

- Hva vil skje videre nå?

- Vi skal først prate med Bernt om det som da eventuelt har skjedd og ta det derfra. Hvis det stemmer er det sikkert han som har det verst av oss alle i dag, men slike situasjoner skal bare ikke oppstå, sa Tørum.

Bernt Hulskers kontrakt med Start går ut etter sesongen. Han har ikke svart på TV 2s henvendelser om saken, men skal ha vedtatt et forlegg på 10.000 kroner.

- Vedkommende er ilagt et forelegg på 10.000 kroner etter legemsfornærmelse og bråk på offentlig sted. Forelegget er vedtatt, og saken er med det avsluttet fra politiets side, sier Arne Kjønstad ved Agder politidistrikt til VG Nett.

Hulsker skal, etter det TV 2 Sporten erfarer, heve en månedslønn på 120 000 kroner i Start. Dersom voldsepisoden er så alvorlig at klubbledelsen velger å si opp kontrakten med øyeblikkelig virkning, betyr det 360 000 kroner spart for kristiansanderne.

Hulsker var også tema i Nachspielet. Se hva TV 2-ekspertene sier:

456803