KNALLHARD: Roberto Mancini har fått konstruert en tøff treningsbakke for City stjernene. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
KNALLHARD: Roberto Mancini har fått konstruert en tøff treningsbakke for City stjernene. (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Mancini krever forbedring

Misfornøyd med 1-1 hjemme mot Blackburn.

Robert Mancinis stjernegalleri har ikke fått noen god start i årets Premier League. Etter fire kamper er Manchester City allerede syv poeng bak serieleder Chelsea. I lørdagens hjemmekamp mot Blackburn ble det nok et poengtap for City.

- Vi startet kampen bra, men etter at Blackburn gikk opp til 1-0 virket det som om vi ble redde, sier Mancini etter kampen.

Defensivt Blackburn
City-manageren synes det var vanskelig å angripe mot et Blackburn-lag som stort sett lå med samtlige spillere bak ballen.

se intervju med Roberto Mancini og Sam Allardyce i videovinduet øverst.

- Det ble veldig vanskelig for oss å finne åpningene i forsvaret deres. At motstanderlaget har alle spillerne på egen banehalvdel er noe vi må bli vant med og bli bedre på, da dette ofte vil være kampbildet når vi spiller.

Glad Allardyce
Blackburns manager Sam Allardyce vil ikke være med på at Blackburn forsvarte seg til ett poeng.

- Vi forsvarte oss når vi måtte, men var og flinke til å angripe når vi fikk sjansen. Uavgjort borte mot City er et fantastisk resultat for oss, spesielt hvis du sammenligner klubbenes økonomiske muskler og spillermateriale.

Big Sam synes laget hans viste en fantastisk moral i lørdagens kamp.

- Laget var godt organisert og viste at de hadde tro på egne ferdigheter. Selv om det er et utmerket resultat for oss, sitter det faktisk spillere i garderoben som er skuffet over at det ikke ble tre poeng.