Lee Cattermole (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)
Lee Cattermole (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)

Cattermole fikk sitt andre røde på tre kamper

Midtbanespilleren så rødt igjen, men Sunderland-debutant Asamoah Gyan sørget for ett poeng. Se kampreferat!

Wigan - Sunderland 1-1

Asamoah Gyan scoret i sin Sunderland-debut da det ble 1-1 mot Wigan søndag. Sunderland tok ledelsen med ti mann på banen, men Antolín Alcaraz reddet Wigans første hjemmepoeng for sesongen fem minutter før slutt.

Andre røde på tre kamper
Lee Cattermole startet sine tredje Sunderland-kamp for sesongen, og for andre gang greide han å pådra seg to gule kort, og dermed rødt, i kampens første omgang.

Det første var imidlertid særdeles strengt. Cattermole løp overende Mohamed Diamé på midtbanen, men det var ikke så stygt at han burde fått det gule kortet.

Det andre var det imidlertid liten tvil om. Etter 23 minutter meide han ned Hugo Rodallega på vei gjennom, og fikk et velfortjent gult, og dermed et ufortjent rødt, kort.

Gyan og Alcaraz sto for målene
Men lagkompisene klarte likevel å finne nettmaskene. 65 minutter var spilt da Jordan Henderson fant innbytter og debutant Asamoah Gyan foran mål. Pasningen og spiller i forkant var fantastisk, og Gyan styrte ballen kontrollert i mål.

Men Wigan slo tilbake med fem minutter igjen å spille. Manchester United-innlånte Tom Cleverley fyrte av fra distanse, men ballen så ut til å gå langt utenfor.

Antolín Alcaraz kastet seg imidlertid ned og stusset ballen i mål med en glimrende touch.

Asamoah Gyan (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)
Asamoah Gyan (Foto: Clint Hughes/Pa Photos)