Houllier (Web)
Houllier (Web)

Fowler tror Houllier vil slite i Villa

Tidligere Liverpool-spiss Robbie Fowler tror Gerard Houllier får det tøft som manager i Aston Villa.

- De har mistet mange gode spillere og de har mistet en karismatisk manager. Men Gerard er en god manager med en fin merittliste, og han har nok tro på at han fremdeles kan prestere som manager.

Gerard Houllier skrev torsdag under for Aston Villa, men rekker ikke å bli klar allerede til helgens kamp mot Stoke.

Robbie Fowler hadde franskmannen som trener i Liverpool - og tror Houllier får det tøft når han vender tilbake som manager i Premier League.

- Det er hardt for en manager som har vært borte en stund å komme tilbake og gjøre det bra med en gang. Men jeg håper at han får en fin tid i Aston Villa, sier Fowler, ifølge The Daily Mirror.

- Tøft å komme tilbake
Liverpool-legenden poengterer samtidig at Houllier ikke har vært helt ute av fotballen.

- Jeg vet at han har jobbet med det franske fotballforbundet, og i en teknisk rolle i Uefa, så helt borte har han ikke vært. Men å lede en klubb er helt forskjellig, og jeg er ikke sikker på at han mener det var en vanskelig avgjørelse, sier Fowler, og legger til:

- Det er tøft å komme tilbake fordi spillet utvikler seg hele tiden. Men kanskje han fremdeles liker å jobbe på toppnivå med topp spillere, sier han.

SKEPTISK: Robbie Fowler er skeptisk til Gerard Houllier. (Foto: David Davies/Pa Photos)
SKEPTISK: Robbie Fowler er skeptisk til Gerard Houllier. (Foto: David Davies/Pa Photos)

- Har mistet en karismatisk manager
35-åringen er overrasket over at Aston Villa valgte å ansette Houllier - og tror klubben får en vanskelig sesong.

- De har mistet mange gode spillere og de har mistet en karismatisk manager. Men Gerard er en god manager med en fin merittliste, og han har nok tro på at han fremdeles kan prestere som manager. Vi hadde våre uenigheter da han var i Liverpool, men jeg ønsker ham alt det beste. Jeg ønsker alltid at personer med tilknytning til Liverpool skal gjøre det bra, sier han.