Steven Gerrard (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)
Steven Gerrard (Foto: Sean Dempsey/Pa Photos)

Gerrard kjempefornøyd med perfekt omgang

Mener engelskmennene burde scoret et par mål til.

England og Liverpools kaptein Steven Gerrard er meget godt fornøyd med tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Sveits i Basel. Gerrard er spesielt tilfreds med måten England startet kampen.

- Prestasjonen i første omgang var helt perfekt. Vi gjorde alt manageren ba om, og rev Sveits sitt forsvar i fillebiter.

Imponert over Rooney
Gerrard er ikke like fornøyd med andre omgang, men synes aldri det var noen tvil om hvor seieren ville havne. Liverpool-spilleren er og imponert hvordan Wayne Rooney responderte på denne ukens utroskapsavsløringer.

- Det var godt for ham å få et tidlig mål, det gjorde situasjonen lettere. Han har vært fantastisk i kampene mot Bulgaria og Sveits, og jeg er sikker på at han vil bli en viktig mann for oss i resten av kvalifiseringen.

Fornøyd med nykommerne
England-kapteinen mener at de nye spillerne i Englands tropp har gitt laget et løft etter sommerens skuffende VM-sluttspill.

- Det er flott å få inn litt friskt blod i troppen. Jeg begynner å bli en av de eldste på laget, og synes det er godt å ha noen nye unge spillere rundt meg som løper det de kan i 90 minutter.

Gerrard vil likevel ikke helt friskmelde det engelske landslaget.

- Vi må vente til neste sluttspill for å vise de engelske supporterne at vi er tilbake. To gode resultater gjør oss ikke plutselig til et fantastisk lag igjen. Vi er nødt til å komme til EM-sluttspillet å vise at vi er gode nok til å slå de beste nasjonene der.