TONRE OG AKSELS nye nabolag er fullt av kjendiser (Foto: Scanpix)
TONRE OG AKSELS nye nabolag er fullt av kjendiser (Foto: Scanpix)

Tone og Aksles ønskes velkommen av kjendistungt nabolag – De må få mange barn!

Aksels kollega oppfordrer paret!

Når Aksel Hennie (34) og Tone Damli Aaberge (22) flytter inn i sin nye millionvilla på Frogner, er de i godt selskap. I nabolaget bor blant annet John Arne Riise, Anne-Kat Hærland, Synnøve Skarbø, Jan Eggum, Lars Lillo Stenberg, Jan Thomas, Fabian Stang, Kåre Conradi, Kari-Ann Grønsund og mange flere kjente navn, ifølge Dagbladet.

– Aksel er en god, gammel kollega. Jeg ønsker han og Tone velkommen som nye naboer. De må få mange barn, det er bare å produsere, sier hun til avisen.

Viktigst hvordan de har det

–Naboforholdene er nære, og vi samarbeider om fellesarealene. Også har vi fester på St.Hansaften. Jeg ønsker Tone og Aksel velkommen til å være med, sier Grønsund.

Også ordfører Fabian Stang ønsker det unge paret velkommen.

– Tone og Aksel er jo så glade i å trene, så jeg anbefaler dem å jogge og gå på skøyter i Frogner stadion. Jeg ønsker dem hjertelig velkommen, og jeg håper de vil trives. Det viktigste er hvordan de har det hjemme, sier han.

– Hun er dødsflink!

At Tone og Aksel har det bra, er det liten tvil om. Og når det gjelder huset har det alle forutsetninger for å bli fantastisk. Ikke bare har de 354 kvadratmeter og boltre seg på, Aksels stemor, Helene Forbes Hennie, er en av Norges beste interiørarkitekter.

– Jeg er ekstremt stolt av min mami, min mor nummer to. All hennes interesse i kunst kultur, kunst og interiør har smittet ober på meg. Vi har søndagsmiddager der i prater ekstremt mye til det kjedsommelige om detaljer i sofaer og tepper, sa Aksel til «God kveld Norge» i fjor.

Også Tone har vist interesse på feltet.

Interiør synes jeg er veldig spennende, men jeg har ikke vært så optatt av det før, sa Tone selv. Men Aksel var uenig:

– Hun er både interissert og dødsflink!