Andy Schleck (Foto: FRANCOIS LENOIR/Reuters)
Andy Schleck (Foto: FRANCOIS LENOIR/Reuters)

Nå lover Andy Schleck å angripe

Går for etappeseier i Vueltaen.

Se alle etappene i Vueltaen på TV 2 Sumo og mobil

Toeren fra årets Tour de France er med i Vueltaen som hjelperytter. Etter en tøff start på de første etappene som har vært preget av stekende varme, er formen nå oppadgående for Team Saxo Bank-syklisten.

Varsler angrep
Schleck håper nå å kunne ta med seg en etappeseier fra rittet.

- Mandagens hviledag kom beleilig for meg. Etter den vil jeg gå for å få en etappeseier, sier Andy Schleck til dansk TV 2.

- Det har gått gradvis bedre for hver dag, og på søndagens etappe satt jeg med uten problemer. Grunnen til at jeg slapp meg ned fra hovedfeltet var for å hjelpe Gustav Larsson, sier luxembourgeren.

Offensiv Fränk Schleck
Også broder Fränk Schleck viste gryende form på søndagens etappe. For første gang under Vueltaen klarte han å holde følge med de øvrige favorittene da han rullet i mål sammen med hovedfeltet.

Eldstebror Schleck ligger på 13. plass i sammendraget, 1 minutt og 47 sekunder bak sammenlagtleder Igor Anton fra Euskaltel.

- Jeg hadde en dårlig dag på torsdag da jeg tapte litt tid. Det har jeg nå lagt bak meg, og jeg kan forsikre om at folk ikke har sett det siste fra meg i dette rittet, sier en offensiv Frank Schleck.