Luis Leon Sanchez (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)
Luis Leon Sanchez (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)

Ønsker spansk sykkelstjerne velkommen til Rabobank

Danske Matti Breschel tror han og Luis Leon Sanchez kan utfylle hverandre.

Rabobank mister sammenlagtrytter Denis Mentsjov til Team Geox etter sesongen. Unge Robert Gesink blir da lagets håp i de store etapperittene, men det nederlandske laget tar grep for å bli bedre i klassikerne og mindre etapperitt.

Det er kjent at det danske klassiketalentet Matti Breschel (25) kommer fra Saxo Bank på nyåret. Nå er det også offisielt at den spanske stjernen Luis Leon Sanchez kommer fra Caisse d'Epargne.

Breschel har vist god form i brosteinsklassikere, mens Sanchez er mer en rytter for de kuperte ardennerklassikerne og vant i år det knallharde Clasica San Sebastian. Det gjør at Breschel ønsker spanjolen velkommen.

- Han sykler ikke ritt som Paris-Roubaix og Flandern rundt. Han er en god syklist og en god kaptein for visse etapperitt, sa dansken ifølge dansk TV 2 Sport.

Når de to kommer til å sykle sammen i etapperitt vil Breschel sikte seg inn på flatere etapper, mens Sanchez vil gå for sammenlagtseier og mer kuperte etapper.

Nå gjenstår det å se om de to klarer å kommunisere når de blir lagkamerater.

- Jeg kjenner ham ikke personlig og vet ikke om han snakker engelsk en gang. Jeg snakker ikke spansk, men jeg tror vi kommer til å klare oss. Jeg tror det blir bra, sa Breschel.

Breschel  (Foto: Toni Albir/AP)
Breschel (Foto: Toni Albir/AP)