Jermain Defoe, Theo Walcott og  Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Jermain Defoe, Theo Walcott og Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/Afp)
 Jermain Defoe (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Jermain Defoe (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Hat trick-Defoe hyller Rooney og Hart

Jermain Defoe scoret tre kasser mot Bulgaria. Etter kampen hyllet han Wayne Rooney, Joe Hart og resten av det engelske laget.

Tottenham-spiss Jermain Defoe noterte seg for tre fulltreffere da England banket Bulgaria 4-0 i fredagens innledende EM-kvalifiseringskamp.

TV 2 PLAY: Se Defoe score hat trick mot Bulgaria

Skryter av tilretteleggeren Rooney
Etter kampen var Defoe mest opptatt av å skryte av lagkameratene. Mest skryt vanket det til Wayne Rooney som hadde målgivende på to av Defoes mål, i tillegg til Adam Johnsons 3-0-scoring.

- Jeg har alltid sagt at det noen ganger tar tid å få ting til å fungere. Vi har spilt sammen på trening hele uken og det har fungert bra. I kveld var han involvert i alle målene mine. Det var briljant, sier Defoe til Sky Sports.

Defoe kronet kvelden med hat trick fem minutter før slutt.

- Det var fantastisk. Jeg klarte ikke en gang å feire fordi jeg fikk en smell på den siste scoringen, sier Defoe og forsikrer om at skaden han pådro seg ikke er alvorlig.

TV 2 PLAY: Se intervju med Theo Walcott
TV 2 PLAY: Se intervju med Fabio Capellot
TV 2 PLAY: Se intervju med Steven Gerrard

- Hart er fantastisk
Tottenham-spissen skrøt også av Fabio Capellos nye førstevalg mellom stengene, Manchester Citys Joe Hart.

- Han har vært fantastisk god hele sesongen for klubblaget. Han er en fantastisk målvakt. Men alle spilte en rolle i kveld; Joe Hart, forsvarsfireren, midtbanen og selvfølgelig meg og Wayne. Det var en suveren laginnsats.

Han tror at spillerne nå har lagt sommerens skuffende VM-sluttspill bak seg for godt.

- Ja, det tror jeg. Ikke bare basert på målene vi scorer, men prestasjonen vår og måten vi spilte på. Energien og entusiasmen i første omgang var briljant. Det var akkurat det manageren ville se og vi må bare fortsette på samme måte.

Joe Hart (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)
Joe Hart (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)