«HAPPY DAY»: «Happy Day» med Jan Thomas er tilbake med ny sesong på TV2  mandag til torsdag kl 18, fra 14.november.  (Foto: Fredrik Arff)
«HAPPY DAY»: «Happy Day» med Jan Thomas er tilbake med ny sesong på TV2 mandag til torsdag kl 18, fra 14.november. (Foto: Fredrik Arff)

Spør Jan Thomas

Det er duket for mengder av nyttige tips, smarte råd og gode samtaler i Jan Thomas’ nye livsstilsprogram ”Happy Day”.

I programmet vil han også besvare utvalgte spørsmål fra seerne.

Lurer du på noe angående hår, sminke, klær eller styling, kan du sende en mail til:

happyday@tv2.no

Kanskje er det akkurat ditt spørsmål han svarer på?

"Happy Day” er lekent, humørfylt og skreddersydd for Jan THomas som får anledning til å gjøre det han er aller best på, nemlig å forbedre folks utseende og stil.

I tillegg til å briljere i sminkeskrinet har den populære stylisten en helt unik måte å møte mennesker på og til å skape gode samtaler. Du kan glede seg til et program med mye varme, humor og ikke minst massevis av gode tips.

I ”Happy Day” får helt vanlige mennesker hjelp med hår, sminke og klær, og i hvert program vil også kjente folk få en styling de sent vil glemme.

Tema som hår, farger, sminke, klær og sko står i fokus, og heller ikke menn slipper unna. Med humor og selvironi øser Jan Thomas av sin kunnskap, og på andre temaer trekkes ekspertgjester inn.

Toppen Bech snakker om skikk og bruk i klesveien, Samsaya guider deg i jungelen av vintage-klær, og Ørjan Burø viser gutta hva som er viktig å huske på når man skal kjøpe dress. Ellen Arnstad og Noman Mubashir er bare to av stjernene som viser frem klesskapene sine.

Jan Thomas kommer også til å besøke arbeidsplasser for å sjekke uniformeringen i kjente norske yrker. Både politiet og brannvesenet får besøk, det samme gjør et bakeri, en bondegård og en taxisentral. Antrekkene får terningkast!

I tillegg vil Jan Thomas overraske handleglade mennesker på gata når de minst forventer det. Er det akkurat deg han treffer får du stylinghjelp der og da.

Det vil bli lagt stor vekt på interaktivitet i programmet, og du kan nå sende inn spørsmål til Jan Thomas.