Terje Sporsem til nett
Terje Sporsem til nett

– Vi skal ydmyke svenskene

Terje Sporsem skal forvare Norges ære på stand up landskamp i Sverige.

Denne helgen skal Terje Sporsem , Jonna Støme og Jonas Bergeland delta i landskamp i standup i Stockholm. Sporsem var med i fjor, og da ble det tap, men nå skal de tre komikerne «reise kjerringa» for Norge.

Oljepenger

Det er andre året Terje Sporsem deltar på stand up landskamp i Stockholm. I fjor hadde han med seg komikerne Lisa Tønne og Dag Sørås og da ble det tap for svenskene. Nå har han slagplanen klar for hvordan de skal seire.

– Svenskene føler seg alltid underlegne fordi vi har våre oljepenger. Vi kommer til å spille endel på dette, og skal ha med oss en liter olje på scenen og dele ut. Vi har bortebane og alt imot oss, men skal allikevel ydmyke svenskene, humrer Terje Sporsem til «God kveld Norge»

Sunnmørsk

Terje Sporsem er ikke redd for at svenskene skal få problemer med hans sunnmørske dialekt.

– Svenskene skjønner godt min sunnmørske dialekt, og humoren vår skal kunne funke i Sverige. Vi håper det kommer endel norske studenter som kan heie oss frem, for vi kan vel allerede nå fastslå at vi ikke er publikumsfavoritter, avslutter en allikevel optimistisk Terje Sporsem til «God kveld Norge».