LYKKELIG: Isabella Martinsen har det bra om dagen. (Foto: TV 2)
LYKKELIG: Isabella Martinsen har det bra om dagen. (Foto: TV 2)

Isabella Martinsen: – Jeg er veldig forelsket

...og nå slutter vær-Isabella i TV 2

– Jeg har jo flyttet til Oslo og har jo veldig lyst til å få meg et liv her. Og så har jeg en datter som jeg ikke har så lyst til å pendle fra. Og så har jeg lyst til å utfordre meg selv litt og gjøre noe helt annet etter så mange år, sier Isabella Martinsen til «God kveld Norge».

Vil prøve noe nytt

Etter ni år som værpresentatør for Storm og TV 2 har Isabella Martinsen bestemt seg for å si opp jobben og prøve nye karriereveier.

– Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, det er det jeg skal bruke tiden fram til nyttår på å finne ut. Jeg trengte et spark bak for å få fingeren ut. Dette har jeg tenkt på lenge og nå blir jeg på en måte tvunget til å virkelig finne ut av hva jeg vil, forteller den populære værdama.

Turbulent år

Det skapte overskrifter da Isabella og hennes tidligere ektemann Finn Erik Rognan valgte å annonsere skilsmissen sin på Twitter.

Kort tid etter at skilsmissen ble offentlig kjent, ble Isabella over natten en av de aller mest søkte kjendiskvinnene i Norge på internett.

– Jeg vet ikke om det er en plutselig singeltilværelse som har satt litt fart i sakene, men det er jo ikke umulig at det har hatt noe med saken å gjøre.

Fant kjærligheten på nytt

Isabella valgte å flytte fra Bergen til Oslo for å få en ny start. Sammen med datteren Filippa bor hun på St. Hanshaugen i Oslo, men den planlagte singeltilværelsen fikk en brå slutt da hun møtte tv-mannen Magnus.

– Singeltilværelsen varte ikke så lenge, jeg ble bare forelsket og betatt og hadde ikke lyst til at noen andre skulle komme og snappe han opp, så den sjansen tok jeg ikke. Jeg er veldig forelsket og alt er helt topp, men alt til sin tid, sier Isabella som ikke ønsker seg flere barn i nær framtid.

– Jeg skal aldri si aldri, men ikke nå. Når Filippa blir større og an være barnevakt kanskje, smiler Isabella Martinsen.