Kåre, Linn, men Christian Skolmen
Kåre, Linn, men Christian Skolmen

Lar Conradi ta støyten

Conradi, Skolmen og særlig Skåber, er nervøse før premieren på Chat Noir 8. september. Men de har en plan hvis ting går galt.

De gamle vennene fra Teaterhøgskolen slår seg sammen for første gang. Kåre Conradi, Linn Skåber og Christian Skolmen inntar Chat Noir. Særlig Linn er nervøs før konserten og ber om å ikke bli minnet på premieredatoen 8. september.

– Vi har ikke tid til å være nervøse, vi må være konsentrerte, sier hun.

Conradi tar støyten

– Men hvis noe skjærer seg så skyver vi Kåre frem og lar ham ta støyten, sier Linn Skåber og Christian Skolmen, en tanke som får dem til å roe nervene litt.

De har valgt en nokså merkelig navn på bandet sitt. ”Kåre, Linn, MEN Christian Skolmen. Gruppen ønsker likevel ikke å avsløre årsaken til navnevalget, bort sett fra at det er mange grunner til det.

– Forklaringen på navnet får dere forhåpentligvis under forestillingen, sier Conradi, som gleder seg til å spille på den legendariske scenen på Chat Noir og tulle med de to vennene sine der.

Gruppen kommer til å ha et åttemanns orkester som backup og lover å avsløre grunnen til navnevalget da.

"Til Linn"

Kåre Conradi har brukt hele sommerferien til å lage en sang til ære for Linn Skåber. Linn ble overrasket over gesten, men hun er ikke imponert.

– Det er jo ikke så vanskelig å finne på noe som rimer på ”Linn”. Hadde vært mye verre om jeg het Veronica eller Anne-Beate, sier hun.

Alle tre skal synge og danse mens de har et åttemanns orkester i ryggen. Christian Skolmen avslører også at tårn blir en viktig del av forestillingen.

Se Conradis sang til Linn Skåber øverst.