Theo Walcott  (Foto: ALBERT GEA/REUTERS)
Theo Walcott (Foto: ALBERT GEA/REUTERS)

Walcott håper å kickstarte landslagskarrieren

Formspilleren i Premier League har lagt VM-vrakingen bak seg

Theo Walcott har fått en fantastisk start på sesongen, og står med fire mål på de tre første kampene i Premier League for Arsenal.

Se videointervju med Walcott øverst

Nå håper han å dra med seg den gode formen inn i Englands EM-kvalifisering, som åpnes med hjemmekamp mot Bulgaria på fredag.

Skuffet over VM-vraking
- Jeg var selvsagt skuffet over å bli vraket, men kan ikke klandre noen andre meg selv for at jeg ikke kom med til Sør-Afrika - I sommer har jeg trent godt for å sørge for at jeg ikke vil bli utelatt i fremtiden, og så langt har det gått veldig bra.

Kantspilleren er i ekstase over å være tilbake i England-troppen, og håper å overbevise Fabio Capello om at han fortjener en plass i Englands startoppstilling.

Håper på ny start
- Det føles som om denne EM-kvalifiseringen er en ny start både for meg og for laget. Vi har en bra blanding av unge og rutinerte spillere i troppen, i tillegg til enkeltspillere i verdensklasse som etter min mening kunne gått inn på hvilket som helst lag.

Møter tøff motstand
England slo nylig Ungarn 2-1 i en treningskamp på Wembley. Walcott tror engelskmennene vil få det enda vanskeligere mot Bulgaria.

- Vi fikk et flott resultat mot Ungarn, spesielt med tanke på at vi prøvde ut flere nye spillere.

Formspilleren fremhever at ingen internasjonale kamper er enkle, spesielt ikke på Wembley, hvor motstanderlaget pleier å legge seg lavt med mange menn bak ballen.

- Jeg tror Bulgaria vil være godt organiserte på fredag, men så lenge vi gjør de riktige tingene tror jeg vi kan få et godt resultat.