Elin Gaustad svarthvitt4 til nett
Elin Gaustad svarthvitt4 til nett

– Klar for ny runde med «X Factor»

Elin Gaustad gleder seg til å følge med på årets «X Factor».

Elin Gaustad er kanskje den vi husker aller best etter fjorårets «X Factor». Hun kom ikke til finalen men endte allikevel opp med platekontrakt og egen turné med selveste Kurt Nilsen i våres. Nå gleder hun seg til å følge med på en ny runde av «X Factor».

Fantastisk år

Elin Gaustad (21) fra den lille bygda Vevang utenfor Molde fikk mye ut av sin deltagelse i «X-Factor», til tross for at hun faktisk røk ut i de innledende rundene. Det ble platekontrakt og egen turne med Kurt Nilsen.

– Det har vært et helt fantastisk år for meg, og det å reise på turne med Kurt Nilsen var utrolig lærerikt. Høydepunktet for turnéen var da jeg spillte en dobbel konsert i Molde, hvor det dukket opp mange venner, sier Elin til «God kveld Norge».

Ny plate

Jan Fredrik Karlsen tilbø publikumsfavoritten Elin Gaustad platekontrakt og nå slippes platen 2. oktober. Men før det skal hun spendt følge med på den nye runden av «X Factor» som starter opp på fredag.

– Jeg skal på besøk til fiolinisten min på fredag som jeg har hatt med på turné, og har sagt helt klart fra til henne at vi må benke oss foran tv'n og se «X-factor». Jeg tror det blir bra med nye programledere og nye dommere og jeg er klar for en ny runde med «X Factor». Det er en spennende jury de har satt sammen i år, sier Elin til «God Kveld Norge».

Lykkelig taper

Elin Gaustad hører med til unntaket, fordi hun altså fikk platekontrakt selvom hun røk ut av programmet. Hun ler godt når «God kveld Norge» spør om råd til deltagere som ønsker platekontrakt til tross for at de ryker ut.

– Hvis man har lyst å holde på musikk så må man bare fortsette, og til slutt så kan man lykkes slik som jeg gjorde, avslutter Elin Gaustad til «God kveld Norge».

«X Factor» har premiere på TV 2 , fredag kl.20.