GOD TONE: Stavros Niarchos og prinsesse Madeleine hadde mye å snakke om under bryllupsfeiringen i Hellas.  (Foto: Scanpix)
GOD TONE: Stavros Niarchos og prinsesse Madeleine hadde mye å snakke om under bryllupsfeiringen i Hellas. (Foto: Scanpix)

Her er Maddes nye flamme

Flørter med ekskjæresten til Paris Hilton.

Det ble et storslagent bryllup da greske prins Nikolaos og Tatiana Blatnik ga hverandre sitt ja onsdag i forrige uke.

Brudeparet imponerte alle med den vakre seremonien som fant sted på den idylliske øya Spetses.

Det var imidlertid Sveriges prinsesse Madeleine som fikk aller størst oppmerksomhet. I en nydelig, turkis kjole var det ingen tvil om hvorfor hun blir kalt Europas vakreste.

Kvinnebedårer

Den nylig single prinsessen kom raskt i prat med Paris Hiltons ekskjæreste, Stavros Niarchos, som også var gjest i bryllupet.

Ifølge Svensk Damtidning og en rekke andre svenske medier, fikk de to en svært god tone utover kvelden, og mange skal ha lagt merke til deres flørting.

Niarchos er milliardærsønn, og er kjent for å være en playboy av rang.

Under bryllupet hadde han angivelig kun øyne for Madeleine. Turtelduene tilbrakte lang tid sammen i baren, og senere var de tett omslynget på dansegulvet.

Drar til utlandet

Etter utroskapsskandalen tidligere i år har prinsessen valgt å holde en lav profil.

Mye tyder på at Madeleine flytter fra Sverige for å få nye impulser. 28-åringen skal være lei av omgivelsene sine, og er klar for utfordringer i utlandet.