Kjell Jonevret (Foto: Poppe, Cornelius/NTB scanpix)
Kjell Jonevret (Foto: Poppe, Cornelius/NTB scanpix)

Molde-fansen: - Forferdelig trist å miste Jonevret

Moldes supporterklubb «Tornekrattet» kommer til å savne Kjell Jonevret.

- Vi synes det er forferdelig trist at han nå forlater oss. Han har gjort så mye bra for klubben, for fansen og for den vanlige mannen i gaten. Han har hatt et utrolig positivt vesen.

Kjell Jonevret fikk mandag sparken som Molde-trener.

LES OGSÅ: Jonevret sparket - Rösler overtar

Fansen kommer til å savne den sindige svensken.

- Vi synes det er forferdelig trist at han nå forlater oss. Han har gjort så mye bra for klubben, for fansen og for den vanlige mannen i gaten. Han har hatt et utrolig positivt vesen, sier Eva Brit Mauseth – leder i Moldes supporterklubb Tornekrattet.

- Delte meninger
Hun understreker imidlertid at selv om de fleste vil savne Jonevret, er meningene delte om det var riktig av klubben å kvitte seg med Jonevret.

- Det er delte meninger om dette. Den supporteren som vil ha kortsiktige løsninger for å snu trenden, er nok happy med dette. Men som sagt, meningene er delte, sier Mauseth.

På TV 2 Sporten søndag kveld avviste Moldes direktør Tarjei Norstrand Jakobsen på det sterkeste at Jonevret ville få sparken.

Kun timer senere var svensken ferdig i klubben.

- Derfor kom det brått på oss her oppe. Men dette er nok en styre og administrasjonssak. Jeg tviler på at det var en avgjørelse som skjedde over natten, mener Mauseth.

Uwe Rösler overtar nå som hovedtrener ut sesongen. Med seg som assistenttrener får tyskeren Gunnar Halle.

rösler  (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)
rösler (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)

Vil ikke snakke om Rösler
Molde-fansen vil imidlertid ikke kommentere noe rundt ansettelsen av Rösler.

- I fare for å si noe feil nå, så ønsker jeg ikke å si noe om Rösler. Jeg vet ikke mer om Rösler enn det bildet som er skapt av ham i media, derfor venter jeg tre måneder før jeg uttaler meg om hans trenergjerning i Molde, sier Tornekrattet-talsmannen.

Samme dag som Jonevret ble sparket, rapporteres det at tre nye spillere er på vei til Molde. Blant annet Sogndals storstalent Even Hovland.

- Spillerkjøp er heller ikke noe som skjer over natten, så jeg tipper Jonevret har vært involvert i dette, sier Mauseth.