Nils Arne Eggen (Foto: Geir Otto Johansen/SCANPIX)
Nils Arne Eggen (Foto: Geir Otto Johansen/SCANPIX)

Eggen: - Har de hatt kronerulling nede i København?

Nils Arne Eggen skuffet over at FCK ser ut til å vinne kampen om Cristian Bolaños.

Start - Rosenborg 2-3

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Sør Arena/Bergen (TV 2 Sporten): Rosenborg-trener Nils Arne Eggen innrømmet at 3-2-seiren mot Start kanskje var av det litt heldige slaget.

TV 2 PLAY: Se kampreferat her!

- Det var en veldig viktig seier i dag. Mange vil kanskje si ufortjent, Start var et skikkelig godt lag i dag synes jeg, men vi laget tre viktige mål og det er vi særdeles godt fornøyd med, sier Eggen.

- Cristian Bolaños er på vei til FCK. Hva er din kommentar til det?

- Det har jeg ingen kommentar til. Jeg ville veldig gjerne ha ham i Rosenborg, og det er jo veldig synd at vi ikke kan forsterke med ham foran europaligaen. Vi går liksom helt innpå beinet nå. Rade, matchvinner i høyeste i grad, men hadde i store deler av kampen så vondt at han nesten ikke kunne bevege seg. Og Steffen måtte jo ut. Jeg gir 130 prosent til laget som helhet, som står på helt frem til mål, sier Eggen.

- Med den slitasjen er dere vel avhengig av å få inn nye spillere?

- Ja, og det må være spillere som kan være like gode som Rade. Vi har veldig mange unge og lovende, men skal du spille ute i Europa og bli seriemestere må du ha noen som kan gå inn og fortsterke, og ikke bare være utpå der for å lære, sier Eggen.

- Hvem er det da?

- Ja, det er et godt spørsmål. Det kan ikke jeg gi det noe svar på. Jeg hadde håpet på Bolaños. Har de hatt kronerulling nede i København? Det er litt merkelig det der med Ståle og København. Når vi begynner å røre oss på noe, så dukker dem opp. Jeg trodde vi var ferdig med den konkurransen om hvem som skal være best i Norden. De to kampene endte 2-2 og FCK gikk rettferdig videre, sier Eggen.