Raske menn morsomst - prisdryss til Brede Bøe

Mens Brede Bøe stakk av med hele tre priser under Komiprisen lørdag kveld, var det Raske menn som fikk publikumsprisen årets morsomste.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets utgave av det som er blitt karakterisert som årets morsomste firmafest, er den tiende i rekken. Raske menn åpnet showet med sitt karakteristiske antrekk bestående av røde shorts, svarte knestrømper, hvit skjorte og stripete slips og svingende i husker fra scenetaket. En åpning som ble rundet av med en ellevill putekrig i hele teatersalen.

Humortrioen som oppsto i 2003 og som består av Anders Hoff, Calle Hellevang-Larsen, og Øyvind Rafto, skulle få vise seg fram igjen. Noe mer elegant antrukket mottok de den gjeveste prisen av dem alle, publikumsprisen årets morsomste.

Komikerveteranen Trond-Viggo Torgersen ledet showet fra Christiania Teater i Oslo. Først i høye hæler og kjole, som en halvelegant kvinnelig utgave av seg selv. Norges fremste komikere satt forventningsfulle i salen og med latteren sittende løst.

- Vi er blitt som vi er blitt, unnskyldte Torgersen seg.

Revyartisten Brede Bøe stakk av med tre priser under lørdagens komiprisfest, beste mannlige artist, beste forestilling og årets nummer. (©NTB)