Ashley Young kan runde 150 ligakamper for Villa mot Spurs. (Foto: John Walton/Pa Photos)
Ashley Young kan runde 150 ligakamper for Villa mot Spurs. (Foto: John Walton/Pa Photos)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Benitez ønsker seg Cesc Fabregas, mens Harry Redknapp forbereder et siste bud på Aston Villas Ashley Young. Her er dagens rykter fra England.

Premier League i altomfotall.no: Tabell I Terminliste I Statistikk

Kampen om å sikre seg de største stjernene og kvitte seg med stallfyllet før overgangsvinduet i Premier League stenger er på ingen måte over.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til overgangsvinduet stenger 31. august.

Få løpende oversikt i vårt overgangssenter

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Inter fikk seg en nesestyver i Supercupen fredag kveld og Rafael Benitez uttalte etter kampen at han vil hente forsterkninger. Il Corriere dello Sport hevder at Cesc Fabregas topper ønskelisten til Benitez.

Aston Villa
Aston Villas amerikanske eier Randy Lerner, uttaler at det ikke er aktuelt å selge Ashley Young til Tottenham. Youngs lagkompis Gabby Agbonlahor går samtidig ut i mediene og sverger fremtiden sin til Villa.

Birmingham
Birmingham-trener Alex McLeish river seg i håret etter at Wigans Charles N'Zogbia viste seg fra sin værste side rundt forhandlingsbordet fredag kveld. N'Zogbias krav fikk overgangen til å strande i tolvte time. Nå må McLeish lete andre steder etter forsterkninger.

Blackburn
Blackburn har signert spissen Benjani på en ettårskontrakt.
Les mer: Benjani klar for Blackburn

Blackpool
Ian Holloway fortsetter å hente billige løsninger til Bloomfield Road. Derby Coutys angrepsspiller Luke Varney er hentet på et sesonglangt lån med opsjon på kjøp. Varney kan debutere mot Fulham

Bolton
Blackburn-manager Owen Coyle uttaler at han er ferdig med å handle på overgangsmarkedet for denne gang. Ingen nye fjes ventes å ankomme Reebok Stadium før vinduet stenger, men Danny Shittu, Jlloyd Samuel og Riga Mustapha kan fortsatt være på vei ut.

Chelsea
Chelsea har fått en henvendelse fra Newcastle om å få låne forsvarsspilleren Patrick van Aanholt ut sesongen. Samtidig virker det klart at Stoke-målvakt Asmir Begovic blir værende på Britannia Stadium.

Everton
Det nærmeste man kommer overgangssnakk på Goodison Park i dag er at Mikel Arteta er i ferd med å «melde overgang». fra Spania til England. Englands landslagssjef Fabio Capello har hatt et møte med Arteta der temaet var spill for Three Lions, etter at spanjolen fikk sin søknad om å bytte statsborgerskap innvilget.

Fulham
Mark Hughes ser ut til å slippe Paul Konchesky til Liverpool for om lag 40 millioner kroner. Valget om å la venstrebacken dra ble enklere etter at PSVs Carlos Salcido ble klar for klubben fredag kveld.

Liverpool
Liverpool ser ut til å ha sikret seg Fulhams venstreback Paul Konchesky for om lag 40 millioner kroner. Les mer: - Konchesky til medisinsk test i Liverpool. Hodgson har også funnet Javier Mascheranos erstatter på midten: Porto har akseptert et bud på om lag 100 millioner kroner for landslagsspilleren Raul Meireles. Les mer: - Meireles erstatter Mascherano. Liverpool blir også linket til Udineses sveitsiske landslagsspiller Gokhan Inler.

Man. City
Manchester City har allerede en overfylt stall og virker å ha handlet ferdig for i sommer. Spørsmålet er om flere forlater City of Manchester Stadium før 1. september. Togoleseren Emmanuel Adebayor kom fredag med et ultimatum: - Gjør meg til førstevalg på topp eller selg meg, uttalte Adebayor. Lagkamerat Shaun Wright-Phillips er imidlertid positiv til den tøffe konkurransen om plassene og ønsker ikke å bytte klubb, selv om det skulle bli en del tid på benken.

Man. United
Sir Alex Ferguson kan likevel komme til å låne ut Tom Cleverley til Wigan ut sesongen.

Newcastle
Chris Hughton har bedt Chelsea om å få lov til å låne forsvarsspilleren Patrick van Aanholt ut sesongen. Samtidig rapporteres det at Hatem Ben Arfa har passert den medisinske testen og at hans utlån til Newcastle vil bli offentliggjort i løpet av dagen. Les også: - Ben Arfa likevel til Newcastle

Stoke
Det virker klart at Stoke-målvakt Asmir Begovic blir værende på Britannia Stadium etter at Stoke avslo Chelseas siste bud. En spiller som ser ut til å være tapt for Tony Pulis er spissen Sanli Tuncay som er på vei til Sunderland. Pulis var sikker på å sikre seg Portsmouths kaptein Marc Wilson i løpet av kort tid. 30 millioner kroner pluss Liam Lawrence skal friste Portsmouth. Pulis satte imidlertid morgenteen i halsen lørdag morgen da han fikk vite at Avram Grant og West Ham har kastet seg inn i kampen om Lawrence i ellevte time.

Sunderland
Steve Bruce skal ha lagt inn et bud på 50 millioner kroner på Stokes tyrkiske spiss Sanli Tuncay. - Vi nærmer oss en signering, sier Bruce.

Tottenham
Tottenham-manager Harry Redknapp skal merke abstinensene etter et sommervindu der han ikke har vært like aktiv på markedet som vanlig. Harry planlegger nå et endelig bud på Aston Villas Ashley Young i løpet av de neste 24 timene. Villa er imidlertid svært lite lystne til å selge.

West Bromwich
West Brom-manager Roberto Di Matteo uttaler at han er fornøyd med sommerens innkjøp etter at Celtics kraftspiss Marc-Antoine Fortune ble klar for klubben fredag.

West Ham
Avram Grant og West Ham har kastet seg inn i kampen om Portsmouths kaptein Marc Wilson. Stoke har allerede et bud inne for 23-åringen.

Wigan
Sir Alex Ferguson kan likevel komme til å låne ut Tom Cleverley til Wigan ut sesongen.

Wolverhampton
Ingenting nytt å melde fra overgangsfronten hos Wolverhampton.

Premier League i altomfotall.no: Tabell I Terminliste I Statistikk

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, L'Equipe, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).