Robin van Persie får gult kort av Peter Walton i kampem mellom Arsenal og Blackburn, høsten 2009. (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)
Robin van Persie får gult kort av Peter Walton i kampem mellom Arsenal og Blackburn, høsten 2009. (Foto: AKIRA SUEMORI/AP)

Se fotballfrokost med Øyvind Alsaker

TV 2 Sportens Premier League-kommentator lader opp til lørdagens kamper.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker nyter en engelsk fotballfrokost samtidig som han går gjennom sportssidene i et utvalg av søndagens engelske aviser.

LES OGSÅ: Lad opp til helgens Premier League-runde

Se fotballfrokost med Øyvind Alsaker i videovinduet øverst.

Dagens aviser bærer preg av at sesongen er i gang for alvor ettersom skittkastingen florerer:

Liverpools Javier Mascherano sutret seg til en overgang til Barcelona og får slakt fra alle hold.

Sir Alex Ferguson er rasende på Arsène Wenger etter at franskmannen karakteriserte Paul Scholes som en «skitten spiller».

Real Madrid-manager José Mourinho er også stadig på telefonen med britiske tabloidjournalister. Denne gangen er det Wenger som får høre det av de spesielle i Madrid: «Wenger er en taper», er portugiserens melding.

Heller ikke i Blackburn blir Wenger møtt med et smil. Sam Allardyce er i harnisk etter at Wenger anklaget Blackburn for å spille skittent og røft. Big Sam slår tilbake og påpeker at Arsenal var «det mest skittne laget i ligaen» tidlig i Wengers Arsenal-karrière.

Det kan med andre ord være duket for høy temperatur i lørdagens første kamp i Premier League mellom Rovers og The Gunners.

Se Blackburn - Arsenal direkte på TV 2 PL HD1 eller TV 2 SUMO kl. 13.45.
Lad opp til kampen med video i TV 2 PLAY.