elin til nett (Foto: KEVIN DIETSCH, © TS)
elin til nett (Foto: KEVIN DIETSCH, © TS)

Kritisk til jakten på datteren

Faren til Elin Nordegren kritiserer tabloidavisene i Sverige på hvordan de behandler datteren.

Faren til Elin Nordegren har vært stille rundt skilsmissedramaet til datteren. Nå bryter han tausheten, skriver VG.

Stolt av datteren

Thomas Nordegren er journalist og rutinert korrespondent. Han er utrolig stolt over hvordan datteren, Elin Nordegren har taklet utroskapsskandalen og nå skilsmissen med Tiger Woods.

nordegren til nett (Foto: Leif R Jansson / SCANPIX, © LRJ)
nordegren til nett (Foto: Leif R Jansson / SCANPIX, © LRJ)
– Vi elsker Elin og vi er så stolte over den anstendigheten og styrken hun har vist i løpet av denne vanskelige tiden. Vi vet at hun kommer til å ta seg gjennom dette som en enda sterkere person og at hun har en lys fremtid, sa han forleden til nyhetsbyrået AP.

Erfaren journalist

Thomas Nordegren er selv en erfaren journalist og har sitt eget politiske talkshow på Sveriges Radio 1. I et intervju med fagbladet Resume kritiserer han tabloidpressen i Sverige og aviser som Expressen og Aftonbladet.

– Jeg står for det jeg har sagt, og jeg synes det er et generelt problem. De kommer unna med at de ikke bor her- det at Elin og hennes barn ikke bor her i Sverige gjør det kanskje lettere å skrive om dem. Men skal man likevel trykke rene rykter fra nettsteder som Flashback uten å sjekke noe som helst ? Hva blir det neste da, sier Nordegren til VG.

Sjokk i butikken

Faren til Elin, kan fortelle VG, at han har fått seg noen sjokk i løpet av utroskapsskandalen, spesielt når han har lest overskriftene på avisene i butikken, sammen med sine yngre barn.

– Ja visst, det er klart man reagerer. Det blir litt absurd når man ser (overskrifter som) «Elin sporløst forsvunnet!». Det er klart at småsøsknene hennes lurer på hva som skjer. Da blir man bare nødt til å ringe opp og prate med henne. Også viser det seg at bare fordi en paparazzifotograf står på feil sted, og ikke har fått noen bilder, da regnes hun som forsvunnet. Det er interessant å stå utenfor som journalist å se på dette, avslutter Thomas Nordegren til VG.