danse dommerne
danse dommerne

Her er høstens Skal vi danse-dommere

- Ingen kan gjette hvem som vil ryke ut i år, mener dansedommer Tor Fløysvik.

I høstens sesong av «Skal vi danse» blir det bare kjente fjes å se i dommerpanelet. Både Christer Tornell, Karianne Gulliksen, Tor Fløysvik og Trine Dehli Cleve har alle vært dommere i konkurransen tidligere.

Se også:Bli kjent med Skal vi danse-deltakerne

Skal være helt ærlige

Tor Fløysvik som nå tar fatt på sin sjette sesong lover å være ærlig og troverdig – som før.

- Jeg vil ikke legge meg på noen spesiell linje. Jeg dømmer bare ut fra det jeg mener der og da, og har ingen spesiell agenda, sier han.

Meddommer Trine Dehli Cleve, som har like lang fartstid i konkurransen, vil også la følelsene bestemme.

- Jeg kommer til å dømme impulsivt etter det jeg føler. Man skal jo komme med en tilbakemelding til danserne bare to sekunder etter de har avsluttet dansen. Da blir man grepet av øyeblikket, sier hun.

Vinn flotte premier: Dans med Kathrine Moholt og Carsten Skjelbreid


Fornøyd med mangfold

Begge synes at det er svært spennende dansere som blir å se på parketten denne høsten.

- TV 2 har vært dyktige. Det er mange overraskelser, men ikke fordi deltakerne ikke er rette. Ingen kan gjette hvem som vil ryke ut, sier Tor som lover å holde et åpent sinn.

Også Trine er enig i dette.

- Det er mange spennende dansere fra mange ulike miljøer med i år. Alle kan nå langt, det er ingen man tenker «hm.. Hvordan skal dette gå» om, sier hun.

Spent på å se Cato

Selv tror Trine at Cato Zahl Pedersen og hans dansepartner Marianne har den største utfordringen. Hun gleder seg til å se hvordan de løser koregrafien.

- Men jeg har sett han fikse store utfordringer før, så jeg tror han klarer dette også, tilføyer hun.

Vinn drømmehelg, kamera og solpass: Dans deg til drømmehelg med kjendisene

Christer Tornell

Christer Tornell

Har til sammen over 25 års erfaring innen dans. Var dommer i «Isdans» på TV 2 og er med som dommer i «Skal vi danse» for fjerde året på rad. Han startet som kunstløper på begynnelsen av 70-tallet, men gikk over til isdans noen år senere.. Han vant den første isdans-konkurransen som ble arrangert i Sverige. Konkurrerte senere på det svenske landslaget. Har to svenske mestergull i isdans fra 1984 og 1985. Han fikk også med seg to SM-gull som junior. Har vært yrkesaktiv som danser i ulike oppsetninger og show, og har senere jobbet mye også som danser, koreograf og pedagog.

Han startet som kunstløper på begynnelsen av 70-tallet, men gikk over til isdans noen år senere.. Han vant den første isdans-konkurransen som ble arrangert i Sverige. Konkurrerte senere på det svenske landslaget. Har to svenske mestergull i isdans fra 1984 og 1985. Han fikk også med seg to SM-gull som junior. Har vært yrkesaktiv som danser i ulike oppsetninger og show, og har senere jobbet mye også som danser, koreograf og pedagog.

Christer Tornell
Christer Tornell

Karianne Gulliksen

Karianne Gulliksen

Kongepokal-vinner og norgesmester fem ganger. Hun ble nummer seks og finalist i Europamesterskapet for profesjonelle i standard i 1996 med partner og ektefelle Arve Gulliksen. Hun er internasjonal mesterskapsdommer, dømte bl.a EM i Moskva i påsken. Karianne har også vært hovedtrener i standard for veldig mange av de beste norsk standard parene siden slutten av 90 tallet. Er med som dommer i «Skal vi danse» for andre gangen.

Hun ble nummer seks og finalist i Europamesterskapet for profesjonelle i standard i 1996 med partner og ektefelle Arve Gulliksen. Hun er internasjonal mesterskapsdommer, dømte bl.a EM i Moskva i påsken. Karianne har også vært hovedtrener i standard for veldig mange av de beste norsk standard parene siden slutten av 90 tallet. Er med som dommer i «Skal vi danse» for andre gangen.

Karianne Gulliksen
Karianne Gulliksen

Tor Fløysvik

Tor Fløysvik

Tor driver Det Norske Dansesenter AS, med seks filialer i utlandet, blant annet i Polen, Finland, Estland og Russland. Tor er en profilert dansetrener og underviser både i Norge og ved sine internasjonale filialer. Meritter i dans: 10 NM-gull; aldersbestemte klasser, og har representert Norge i EM og VM, hvor han danset med sin kone. Tor har også vunnet NM-gull i sykling og representert Norges landslag. Han går nå inn i sin sjette sesong som dommer i «Skal vi danse».

Tor har også vunnet NM-gull i sykling og representert Norges landslag. Han går nå inn i sin sjette sesong som dommer i «Skal vi danse».

Tor M. Fløysvik
Tor M. Fløysvik

Trine Dehli Cleve

Trine Dehli Cleve

Hun har en imponerende merittliste i selskapsdans. 23 EM- og VM-medaljer, fire VM-gull, fem EM-gull, og tre kongepokaler har Trine vunnet sammen med sin dansepartner Geir Bakke.

Trine har erfaring som internasjonal dommer blant annet fra EM og VM. Hun går nå inn i sin sjette sesong som dommer i «Skal vi danse».

Trine har erfaring som internasjonal dommer blant annet fra EM og VM. Hun går nå inn i sin sjette sesong som dommer i «Skal vi danse».

Trine Dehli Cleve
Trine Dehli Cleve