Dirk Kuyt (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Dirk Kuyt (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Premier League

- Kuyt vil til Inter

Dirk Kuyt har bedt Liverpool om å ta et bud fra Inter på alvor.

Om ikke Roy Hodgson har nok problemer med Javier Mascheranos streik for å komme seg til Barcelona, så har nå også trofaste Dirk Kuyt ytret ønske om å flytte på seg.

- Klubbene fortsetter å snakke sammen, men Dirk har gitt Liverpool beskjed om at han ikke lenger ønsker å bli involvert ettersom det er noe som angår hans karriere og liv. Det betyr ikke at han vil dra for en hver pris, men når en klubb som Inter kommer på banen, så er det normalt å se nøye på det, sier nederlenderens agent Rob Jansen ifølge The Sun.

Inter har foreløpig ikke kommet med noe bud på Kuyt, men sendte onsdag et bud på rundt 200 millioner kroner på Mascherano, i håp om å sikre seg argentineren foran Barcelona.

Det får Liverpool-manager til å se rødere enn han gjør til vanlig.

- Da Benitez forlot klubben signerte han en avtale om at han ikke skulle lokke til seg spillere fra Liverpool og jeg tror den fortsatt gjelder. Så langt jeg kan forstå gjelder fortsatt avtalen med Inter-president Massimo Moratti. Vi har ikke fått noe bud på Dirk Kuyt fra noen klubb. Dette er helt klart noe som skjer bak sceneteppet hvor agenten trolig snakker med manageren i Inter.

- To ting. En; vi ønsker ikke noe bud. Og to; vi har ikke fått noen bud. Så sent i overgangsvinduet ville det være påfallende merkelig av oss å godta et bud på en spiller vi ikke ønsker å selge, for penger vi ikke trenger. Jeg trenger spilleren, ikke pengene. Vi har ikke fått noen bud og Dirk har ikke sagt til meg at han vil dra dersom det kom et, raste Hodgson på pressekonferansen i forbindelse med kampen mot Trabzonspor.