Abdisalam Ibrahim i duell med Javier Mascherano (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Abdisalam Ibrahim i duell med Javier Mascherano (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Mancini nekter å låne ut sitt norske stjerneskudd

Abdisalam Ibrahim er ønsket av flere klubber, men Mancini sier nei.

Abdisalam Ibrahim er en mange mange som kjemper om City-manager Roberto Mancinis tillit. Den allsidige 19-åringen kjemper mot stjerner som Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor, Gareth Barry og James Milner om spilletid, og det sier seg selv at konkurransen er knalltøff.

- Vil få spilletid

Unggutten har én Premier league-kamp på merittlisten og konkurrerer med 9 andre spisser om muligheten til å få sin andre. Flere engelske klubber skal være interessert i å låne nordmannen, men manager Mancini har gitt klar beskjed om at han vil beholde Ibrahim.

- Jeg har snakket med treneren om utleie og det er mange lag som vil ha meg, men Mancini sa at det var bedre for meg å bli her fordi jeg kommer til å spille mye denne sesongen.

Mot utleie for Wolff Eikrem

Magnus Wolff Eikrem har spilt seg til kapteinsansvar for Manchester Uniteds reservelag. Allikevel ønsker klubben å få i stand en leieavtale for moldenseren.

- Det er snakk om engelske klubber. For å få spilletid på A-laget til United så tror jeg at jeg må seks måneder på lån, sier Wolff Eikrem til TV 2 Sporten.

Og beslutningen skal allerede være tatt, spørsmålet er bare hvilken klubb 20-åringen havner i.

- Det som kommer til å skje nå er at jeg sikkert drar på lån, sier Wolff Eikrem til TV 2 Sporten.