på hjul med dag otto sumo
på hjul med dag otto sumo

Full fart i Sveits

Det går virkelig unna i svingene i kveldens program av "På hjul med Dag Otto".

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Berg- og dalbane i Alpene, utforkjøring i stupbratte bakker, jodlekurs og Dag Ottos kokkekunnskaper er bare noe av gjestene Morten Ramm og Odd-Magnus Williamson får oppleve i Sveits.

Tema for kvelden er utforkjøring med sykkel og Dag Otto vil kurere Kristians utforskrekk en gang for alle. For å g gi ham en sjokkbehandling velger Dag Otto å ta han med på en vill ferd i Alpene, berg- og dalbane tur i vill fart i de skyhøye fjellene Diablerets.

Gjestene i kveld er Morten Ramm og Odd-Magnus Williamson fra «Torsdag kveld fra Nydalen». De får virkelig utfordringer når Dag Otto ber dem sette utfor de samme høydene som de proffe syklistene pleier å sykle som oppvarming til Tour de France. Underveis møter de Thor Hushovd som gir sykkeltips ved utforkjøringer.

Kristian bestemmer seg for å utfordre Dag Otto tilbake og sender ham på jodlekurs med påfølge opptreden på en festival i nærheten.

Mye sykling gjør gjestene sultne, og Dag Otto bestemmer seg for å servere ostefoundue. Men om kokkekunnskapene til eks-syklisten fra Grimstad er spiselige, gjenstår å se.

Se «På hjul med Dag Otto» på TV 2 torsdag kl. 20.00