VISTE MUSKLER: Danske Mikkel Kessler (t.v.) slo Carl Froch. (Foto: SCANPIX DENMARK/Reuters)
VISTE MUSKLER: Danske Mikkel Kessler (t.v.) slo Carl Froch. (Foto: SCANPIX DENMARK/Reuters)

Øyeskade sender Kessler ut av Super Six

Den danske bokseyndlingen Mikkel Kessler har måtte trekke seg fra Super Six-turneringen i mellomvekt på grunn av en øyeskade.

Det er katastrofalt for Kessler selv og for dansk profesjonell boksing, men Kessler kommer til å fortsette karrieren, og han holder fortsatt VM-tittelen i supermellomvekt i World Boxing Council (WBC).

Men den siste gruppekampen i super Six mot amerikaneren Allan Green som skulle ha gått i Herning 25. september, blir det ikke noe av. Nå kommer Super Six-turneringen til å fortsette uten Kessler.

- Jeg er selvfølgelig veldig skuffet, men øynene mine har irritert meg lenge, og nå er det ingen vei utenom. Jeg må forlate den store drømmen min og Super Six-turneringen, sier Kessler i en kommentar.

Den triste beskjeden fikk Kessler fra legene tirsdag. Han tapte den første Super Six-kampen mot Andre Ward i fjor høst, men slo sterkt tilbake da han i våres beseiret Carl Froch i Herning.

Team Sauerland er selvsagt like skuffet som Kessler over at han må trekke seg fra turneringen, men Sauerland-teamet sier i en kommentar at det kommer til å bli en kamp mellom Super Six-vinneren og Mikkel Kessler etter at turneringen er ferdig bokset.

(©NTB)