Magnus W. Eikrem
Magnus W. Eikrem
Premier League

United-Eikrem lånes trolig ut

Magnus Wolff Eikrem bidro med to målgivende mot Manchester City. Nå reiser han trolig på lån til en annen engelsk klubb.

- Det som kommer til å skje nå er at jeg trolig kommer til å dra på lån. Det er snakk om noen andre engelske klubber. Skal du ha sjansen til å spille deg inn på A-laget til Manchester United så må du på lån.

Manchester/Bergen (TV 2 Sporten): Ole Gunnar Solskjærs reservelag banket Manchester City 3-1 i FA Senior Cup tirsdag kveld.

VIDEO: Se intervju med Eikrem i videovinduet øverst!

Magnus Wolff Eikrem noterte seg for to målgivende for rødtrøyene.

- Vi vant, og det er vi fornøyd med, sier Eikrem, som fikk bære kapteinsbindet gjennom hele kampen – til tross for at Gary Neville var på banen for Uniteds reservelag.

Nimely sendte Manchester City i ledelsen, men to scoringer av Kiko Macheda og ett av Cleverley sørget for seier til Solskjærs menn.

Til en annen engelsk klubb
Nå reiser trolig Eikrem på lån i en annen engelsk klubb.

- Det som kommer til å skje nå er at jeg trolig kommer til å dra på lån. Det er snakk om noen andre engelske klubber. Skal du ha sjansen til å spille deg inn på A-laget til Manchester United så må du på lån. Jeg reiser derfor sikkert seks måneder på lån, sier han til TV 2 Sporten etter 3-1-triumfen over City.

- Er det leit å forlate United?

- Nei, jeg trenger å spille A-lagsfotball i en klubb med flere tilskuere. Jeg kan ikke si hvilke klubber det er snakk om, men det blir nok her i England, svarer Eikrem.

Magnus
  Wolff Eikrem (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Magnus Wolff Eikrem (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Også Omar leies ut
Omar Elabdellaoui og Abdisalam Ibrahim var begge i aksjon for Citys reservelag mot United.

- Det er mange store navn i klubben, men målet mitt A-laget. Men kanskje også jeg leies ut. Veien til A-laget er lang, det er mange store stjerner i City nå, sier Omar Elabdellaoui til TV 2 Sporten.

Abdisalam Ibrahim leies ikke ut.

- Roberto Mancini vil at jeg skal spille hengende spiss og ønsker meg med i troppen. Men jeg kan jo spille overalt, utenom keeper, sier Ibrahim til TV 2 Sporten.

Slik startet City og Uniteds reservelag:
City: Gonzales, Logan, Cunningham, Kay, Wabara, Mee, Elabdellaoui, Ibrahim, Tchuimeni-Nimely, Chantler, Helan.
Innbyttere: Benali, Karius, Veseli, Bunn, Roman.

United: Amos; Neville, Smalling, Brown, Rafael (Dudgeon 60); Gibson, Carrick (Gill 73), Anderson (W Keane 60); Eikrem, Cleverley; Macheda.
Innbyttere: Devlin, Norwood.