Vadim Demidov (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)
Vadim Demidov (Foto: Alley, Ned/SCANPIX)

Demidov: - Vi må vise en enorm vinnervilje

Vadim Demidov får «Annan-rollen» mot FC København.

København/Bergen (TV 2 Sporten): Anthony Annan må stå over den avgjørende playoffkampen mot FC København på grunn av suspensjon.

- Det vi må gjøre er å vise en enorm vinnervilje, som vi har vist i hele år og i fjor. Dette blir virkelig en enorm stor kamp, og det er vi klar for.

Nils Arne Eggen har gitt midtstopper Vadim Demidov oppgaven som Rosenborgs forstyrrende element på midtbanen.

- Men dette blir ikke en Annan-rolle. Jeg skal gjøre den til min egen. Per og Markus, som spiller indreløpere, har masse løpskapasitet. Jeg er flink i duellspillet og vinne andreballene, og gi ballen videre, forklarer Demidov.

Vinner Rosenborg – eller spiller uavgjort – vil trønderne sikre seg billett til gruppespillet i Europas gjeveste klubbturnering.

- Enormt stort
Trolig vil Mesterliga-spill gi Rosenborg over 100 millioner kroner i rene plussinntekter.

- Det vi må gjøre er å vise en enorm vinnervilje, som vi har vist i hele år og i fjor. Dette blir virkelig en enorm stor kamp, og det er vi klar for, sier Demidov.

- Er Mesterliga-spill noe du har drømt om?

- Nei, om natten så sover jeg. Det vil være stort å komme til Mesterligaen, men først må vi spille denne kampen her i vindbyen København, minner han om.

demidov
demidov

Eggen imponerer
Eggens comeback på Lerkendal har imponert Demidov.

- Han har vært strålende fra dag én på Lerkendal, og blandingen av Hamrén og Eggen har fungert utmerket de siste årene, skryter RBKs midtbaneanker mot FCK.