Kris Stadsgaard  (Foto: TV 2/)
Kris Stadsgaard (Foto: TV 2/)

FC København vil kjøpe RBK-stopper

Rosenborgs Kris Stadsgaard topper FC Københavns ønskeliste. - Vi utelukker ingenting, sier RBK-stopperens agent og rådgiver.

- FC København vil alltid være interessant for Kris, men ikke på det nåværende tidspunkt. Han vil nok satse på å bli noen år til i utlandet. Men vi er åpne for alt, og utelukker ingenting.

Onsdag møter Rosenborg den danske storklubben FC København til avgjørende kamp i Mesterliga-kvalifiseringen.

Vinneren vil gå direkte til Mesterligaens gruppespill og sikre klubben flere titalls millioner kroner inn på konto.

På FCKs ønskeliste
Men nå kan midtstopper Kris Stadsgaard ende opp i Rosenborgs Mesterliga-rival, skriver Sporten.dk tirsdag.

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensens bekrefter at klubben er på jakt etter nye spillere i alle posisjoner.

I midtforsvaret tyder mye på at Mathias Zanka Jørgensen forsvinner før overgangsvinduet stenger 31. august, og FCK har allerede utpekt erstatteren:

Rosenborgs danske stopperkjempe Kris Stadsgaard.

Kan komme med bud
FC København kan komme til å legge inn et bud i løpet av kort tid på dansken, som har kontrakt med RBK ut sesongen 2012.

Stadsgaard utelukker ikke et klubbskifte i fremtiden, men vil si minst mulig om interessen fra Ståle Solbakken og FC København.

- Selvfølgelig tenker jeg over, hva som vil skje i fremtiden. Jeg har ikke så lang tid igjen av min kontrakt, så det er ingen tvil om at Mesterligaen er et fantastisk utstillingsvindu for meg. Omvendt så kan det skje at jeg blir i Rosenborg. Vi har avtalt å et møte når vi vet om det blir Mesterligaen eller Europaliga-spill til høsten, forklarer Stadsgaard til Sporten.dk.

FC København skal være svært interessert i dansken blant annet fordi han bare er 25 år og også mulig å selge videre i løpet av noen år.

Kris Stadsgaard  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Kris Stadsgaard (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

- Utelukker ingenting
Stopperens agent og rådgiver mener at interessen fra Danmarks største klubb er smigrende.

- FC København vil alltid være interessant for Kris, men ikke på det nåværende tidspunkt. Han vil nok satse på å bli noen år til i utlandet. Men vi er åpne for alt, og utelukker ingenting, sier Knud Stadsgaard, som er far og rådgiver for RBK-stopperen.

Både spanske og italienske klubber jakter på Stadsgaard.

- Det er korrekt at vi har avvist noen konkrete henvendelser, fordi det ikke var optimale klubber for Kris. Interessen har øket i takt med at han har spilt godt for Rosenborg i de europeiske kampene, sier Stadsgaard.