Javier Mascherano (Foto: JUAN MEDINA/REUTERS)
Javier Mascherano (Foto: JUAN MEDINA/REUTERS)

Hodgson: - Han kan bli ulykkelig lenge

Roy Hodgson mener han ikke kunne bruke Javier Mascherano mot Manchester City.

Premier League i altomfotall.no: Tabell I Terminliste I Statistikk

Roy Hodgson så sitt Liverpool-lag bli ydmyket av Manchester City.

I etterkant kunne han sikkert ha ønsket at Javier Mascherano var på banen, men Liverpool-manageren følte han ikke kunne bruke argentineren.

- Javier har ikke hodet på rett sted for tiden og kan ikke spille, fordi han helt tydelig er blitt påvirket av budet fra Barcelona, sier han ifølge The Sun.

Han går langt i å antyde at Mascherano ikke er fornøyd med at klubbene ikke er kommet til enighet om en overgangssum.

- I øyeblikket er summen klubben mener er rett og det som er tilbudt langt fra hverandre. Dersom det ikke løser seg, vil han nok bli ulykkelig i lang tid fremover, sier den tidligere Viking-treneren.

Tidligere i sommer gikk Arsenal-manager Arsene Wenger knallhardt ut mot Barcelona for måten de brukte spillere og media bevisst i sitt forsøk på å lokke Cesc Fabregas til klubben.

Uten å si noe i klartekst, så er det tydelig hva Liverpool-manageren mener om Barcelonas fremgangsmåte når de prøver å hente spillere.

- Diskusjonene med Barcelona foregår på et høyt nivå. Jeg ønsker ikke å si noe som kan være sant eller usant. Faren er at jeg kan gi et svar og dersom det ikke er 100 prosent riktig, så skaper jeg plutselig overskrifter. Jeg ønsker ikke å lage overskrifter rundt Masceranos situasjon. Det er mange klubber som sliter med at spillerne deres blir kurtisert av andre klubber og spillere, og derfor er misfornøyd, sier Hodgson.