Levi Johnston poserer her sammen med sin date under Teen Choice Awards i Hollywood 8. august. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Afp)
Levi Johnston poserer her sammen med sin date under Teen Choice Awards i Hollywood 8. august. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Afp)

Levi Johnston vil ha Sarah Palins gamle jobb

Levi Johnston, som var forlovet med datteren til tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin, er interessert i Palins gamle jobb som ordfører i Wasilla.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 20 år gamle Johnston har kranglet med den tidligere visepresidentkandidaten siden han ble far til Bristol Palins barn for to år siden.

Politiker og filmkarriere

I forrige uke sendte han inn et dokument til myndighetene i Alaska der han formelt melder sin interesse for å stille til valg som ordfører i den lille byen Wasilla nord for Anchorage der Palin innledet sin politiske karriere.

Tidligere denne uka undertegnet han en kontrakt om et reality-show på TV som skal følge hans forsøk på å følge i Palins fotspor, og som han håper skal bli starten på en filmkarriere i Hollywood.

Turbulent forhold

Johnston og Bristol Palin brøt for andre gang for tre uker siden sin forlovelse etter at de tidligere hadde sagt at de skulle gifte seg.

I løpet av det siste året har Johnston skapt overskrifter ved å posere naken for magasinet Playgirl og snakke stygt om Sarah Palin og andre medlemmer av Palin-familien. (©NTB)