Jørgen Horn (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)
Jørgen Horn (Foto: Teigen, Trond Reidar/Scanpix)

Horns skjebne avgjøres denne uka

Viking-spiller Jørgen Horn risikerer oppsigelse etter at han havnet på glattcella natt til fredag.

- Vi har ikke diskutert Horn mye i dag. Han skal spille for Viking 2 i kveld, også skal vi vurdere det utover uka, sier sportsdirektør i Viking, Egil Østenstad, til TV 2 Sporten.

Vikings ledelse satt lenge i møte mandag formiddag, men har altså ikke bestemt hva som skjer med Jørgen Horn. Etter at Viking-spilleren havnet på glattcelle natt til fredag og ikke møtte opp på trening fredag morgen, ble han utelatt fra troppen mot Start søndag.

- Hva skjedde den kvelden?

- Vi har hatt en lang prat med Jørgen og er veldig klar over hva som skjedde den kvelden. Noe mer enn det vil vi ikke si, for det er en personalsak, svarer Østenstad.

Straff bestemmes i løpet av uka
Horn kan risikere sparken i verste fall. Klubben utelukker ikke at det vil bli flere reaksjoner mot spilleren.

- Vi skal sette oss ned utover i uka og diskutere det. Det er åpnebart at vi er svært lite fornøyd med det som skjedde og vi må se om det blir flere reaksjoner etter hvert, fortsetter sportsdirektøren.

Også hovedtrener Åge Hareide ser alvorlig på situasjonen.

- Det er svært alvorlig. Vi skal ikke ha spillere ute på byen så nært opp til kamp. Nå ble han stengt ute i helga, så får vi se hva som skjer videre, sier Hareide.

Sammenligner ikke med Myhre
Tidligere avsluttet Viking ansettelsesforholdet med Thomas Myhre etter at han ikke møtte på trening.

- Jeg sammenlikner ikke denne situasjonen med Thomas Myhre. Vi ble enige om å terminere hans avtale og jeg vil ikke forskuttere om det er det som skjer her.

- Det er to forskjellige saker. Vi vil som sagt diskutere dette denne uka. Men å stenge ute en spiller umiddelbart når vi har lite forsvarsspillere, sier jo sitt om at vi ser svært alvorlig på situasjonen, sier Østenstad.