ANGREPSVÅPEN: Nils Johan Semb har latt seg imponere over Sergio Ramos i Sør Afrika. (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)
ANGREPSVÅPEN: Nils Johan Semb har latt seg imponere over Sergio Ramos i Sør Afrika. (Foto: GABRIEL BOUYS/Afp)

Her er mandagens Premier League-rykter

Chelsea med gigantbud på Sergio Ramos og følger Roque Santa Cruz etter Mark Hughes nok en gang? Her er de siste ryktene fra England.

Seriespillet er i gang, men Premier League-managerene har ikke gitt opp å styrke stallene før overgangsvinduet stenger om en drøy uke.

Dette er «Silly Season».

tv2sporten.no gir deg de ferskeste ryktene - hver dag frem til overgangsvinduet stenger 31. august.

Få løpende oppdatering: Sjekk vårt overgangssenter

Sett opp ditt drømmelag: Premier League Manager 2010

Få full oversikt: Her er de bekreftede Premier League-overgangene

Arsenal
Selv ikke Arsene Wenger klarte å holde på hemmeligheten når det gjelder Sebastien Squillaci. Den franske landslagsstopperen blir Arsenal-spiller dersom han består den medisinske testen i dag. Det ryktes også at Mark Schwarzer har vært til en medisinsk test, som han ikke bestod. Det kan bety at australieren ikke blir Arsenals nye keeper. Men andre rapporter sier at Wenger nå er villig til å komme Fulham i møte for å få Schwarzer på plass og fylle hullet bakerst hos Arsenal før laget møter kvalifisert motstand i ligaen. Det kom i helgen frem at Wenger følger Saint-Etiennes angriper Emmanuel Riviere. Nå sier Riviere at han vil til Arsenal. Så da står alt på Saint-Etienne da. Unggutter fra The Gunners er ettertraktet på lånemarkedet i The Championship. Nå er det Swansea som håper å få glede av midtbanespiller Henri Lansburys ferdigheter i tiden fremover.

Aston Villa
Geniforklart for en uke siden og spillernes ønske som ny manager. Nå kommer Kevin MacDonald krypende og innrømmer at han var naiv i laguttaket før 0-6 for Newcastle. Naiv var han nok også da han lot John Carew ta straffe på 0-0. På andre siden av Atlanterhavet sitter Bob Bradley med hånden i været på spørsmål om hvem som vil bli ny manager i Aston Villa.

Birmingham
Charles N'Zogbia har avsluttet streiken sin i Wigan og fikk med seg 0-6-tapet for Chelsea. Men franskmannen vil fortsatt bort, og Birmingham og Sunderland står med armene åpne for å ta imot kantspilleren.

Blackburn
- Jeg skal ha en spiss, sier Sam Allardyce. Den potensielle nye eieren Ahsan Ali Syed har lovet store summer til å kjøpe for, men det hjelper ikke så mye når overgangsvinduet er stengt. Kanskje Allardyce da heller skal satse på Jason Roberts. Forrige sesongs mestscorende spiss (5 mål) er til salgs for ti millioner kroner, men ingen vil kjøpe ham til den summen.

Blackpool
Etter 0-6 for Arsenal, innser manager Ian Holloway at troppen hans ikke er god nok til å holde seg i Premier League. Nå vil han ha inn fem eller seks spillere til. Hvem det blir får tiden vise. Swansea-backen Angel Rangel har vært høyt på ønskelisten, men er nå skadet. Spissene Brett Pitman og James Vaughan hadde begge for høye lønnskrav for Premier League-debutantene.

Bolton
Bolton har ikke gitt opp håpet om å hente Matthew Kilgallon fra Sunderland. Samtidig har Owen Coyle gått med på å leie ut spisstalentet Darren Ward til en klubb på nivå to for å få kamptrening.

Chelsea
Høyrebacken har vært Chelseas svake punkt de siste sesongene. Nå vil Carlo Ancelotti avslutte det kapittelet en gang for alle ved å hente inn Sergio Ramos fra Real Madrid. Men det spørs om de kongelige fra den spanske hovedstaden er interessert i å handle med Chelsea etter at londonklubben takket nei til budet på Ashley Cole. Ancelotti er villig til å krype opp mot halvmilliarden for Ramos. Chelsea har heller ikke gitt opp håpet om å hente Asmir Begovic fra Stoke.

Everton
Steven Pienaar har fortsatt ikke satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Everton. Tottenham har fortsatt et håp om å lokke sørafrikaneren til White Hart Lane.

Fulham
Det ryktes at Mark Schwarzer har vært til en medisinsk test hos Arsenal, som han ikke bestod. Det kan bety at australieren ikke blir Arsenals nye keeper. Men andre rapporter sier at Wenger nå er villig til å komme Fulham i møte for å få Schwarzer på plass og fylle hullet bakerst hos Arsenal før laget møter kvalifisert motstand i ligaen. Selv om både Bobby Zamora og Moussa Dembele imponerte mot Manchester United, skal manager Mark Hughes jobbe hardt for å hente Roque Santa Cruz til klubben. Paraguayaneren spilte under Hughes i både Blackburn og Manchester City.

Liverpool
Blir David Trezeguet den neste spilleren Juventus og Liverpool forhandler om? Eller henter Roy Hodgson inn Bryan Ruiz fra Twente? Costaricaneren har vært imponerende i Nederland. Hodgson har satt foten ned og lar ikke Dirk Kuyt følge etter Rafa Benitez til Inter.

Man. City
Emmanuel Adebayor innser at veien inn på Manchester Citys lag kan bli lang, og det gidder han ikke jobbe for. Da kan det være bedre å bytte klubb. Nå kan veien gå videre til Real Madrid. Jose Mourinho vil ha ham til å sitte på benken på Santiago Bernabeu i stedet. En som ikke får sitte på benken en gang er Roque Santa Cruz. Paraguayaneren fulgte etter Mark Hughes fra Blackburn til City. Nå kan han følge etter til Fulham også.

Man. United
Manchester United var på Åråsen og så på Anders Lindegaard i går, men mye tyder på at de er mer interessert i Esbjergs unge, finske sisteskanse Lukas Hradecky. United har terget på seg Ajax-ledelsen etter at de lokket 16-åringen Gyliano van Velzen til England

Newcastle
Alt tyder på at Cheick Tioté blir Newcastle-spiller med det aller første. Utover det så virker det som om manager Chris Hughton føler at laget som banket Aston Villa er godt nok for Premier League.

Stoke
Stoke ville svært gjerne ha Peter Crouch fra Tottenham. Interessen ble ikke mindre da spissen viste at han kan redde ballen litt innenfor streken mot nettopp Stoke. Men manager Tony Pulis innser at Tottenham vil ha penger for landslagsspissen. I hvert fall mer penger enn Stoke har. Portsmouth har allerede hentet Ibrahima Sonko og Carl Dickinson på lån fra Stoke. Nå vil Pompey også hente Dave Kitson, Andrew Davies, Ryan Shotton og/eller Michael Tonge.

Sunderland
Den argentinske spissen Fernando Cavenaghi er ikke uvillig til å flytte fra Bordeaux dersom Sunderland kommer med et konkret bud. Men det meste tyder på at Asamoah Gyan blir den nye spissen på Stadium of Light. Bolton har ikke gitt opp håpet om å hente Matthew Kilgallon fra Sunderland.

Tottenham
Stoke ville svært gjerne ha Peter Crouch fra Tottenham. Interessen ble ikke mindre da spissen viste at han kan redde ballen litt innenfor streken mot nettopp Stoke. Men manager Tony Pulis innser at Tottenham vil ha penger for landslagsspissen. I hvert fall mer penger enn Stoke har. Steven Pienaar har fortsatt ikke satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Everton. Tottenham har fortsatt et håp om å lokke sørafrikaneren til White Hart Lane.

West Bromwich
West Bromwich Albion kom med sitt andre bud for Portsmouths kaptein Marc Wilson. Men som første gang var navnet nei. Det betyr ikke at WBA har gitt opp håpet om å hente iren.

West Ham
The Hammers skal være i ferd med å sikre seg Inters nigerianske spiss Victor Obinna. Han skal være på vei til medisinsk test i London. Manager Avram Grant ønsker også å hente Jeremie Aliadiere fra Middlesbrough og leie Felipe Caicedo fra Manchester City.

Wigan
Noe må gjøres, var omkvedet i Wigan etter 0-10 og null poeng etter to kamper denne sesongen. Og nå skjer det ting. Chelsea vil gjøre litt opp for skaden de påførte Wigan med 6-0 på lørdag. Nå får Wigan leie Franco Di Santo ut sesongen. På vei inn er også den mexicanske landslagsspissen Guillermo Franco, som ikke fikk ny kontrakt med West Ham etter forrige sesong. Og i neste kamp kan de stille med et helt midtforsvar med navn Caldwell, etter at Steven Caldwell signerte for klubben i dag og broren Gary Caldwell allerede er i klubben.

Wolverhampton
Wolves har hentet den unge forsvarsspilleren Matt Doherty fra irske Bohemians. Sylvan Ebanks-Blake håper scoringen hans mot Everton vil gi ham mer spilletid i tiden fremover.

Kilder: BBC Sports, newsnow.co.uk, SkySports, TeamTalk.com, The Sun, Daily Mail, L'Equipe, klubbenes hjemmeside (Gossip News/What the papers say).