Braaten scoret nok en gang for Toulouse

Nordmannen med kjempestart på årets sesong.

Daniel Braaten (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)

Daniel Braaten spilte hovedrollen med scoring og målgivende pasning da Toulouse forsvarte tetplassen i fransk fotball med 2-1 over Arles lørdag.

Nordmannen har fått en flott sesongstart og har markert seg blant de toneangivende på et Toulouse-lag som har vunnet sine tre første kamper.

Foran eget publikum scoret han ledermålet i det 35. minutt etter å ha blitt spilt fram av Capoue. Han viste god teknikk da han tok med seg ballen og overlistet keeper med en perfekt avslutning.

I det 60. minutt doblet Etienne Didot ledelsen da han etter veggspill med Braaten kom alene gjennom.

Franck Dja Djedje reduserte noen minutter senere, men gjestene fikk aldri noen utligning. Braaten spilte hele kampen på topp i hjemmelagets 4-5-1-formasjon.

Caen, som er eneste andre lag uten poengtap i fransk 1. divisjon, spiller søndag borte mot Montpellier. (©NTB)