God generalprøve for FCK

Lyngby var sjanseløs i Parken lørdag da Ståle Solbakkens FC København varmet opp til returmøtet med Rosenborg.

Ståle Solbakken (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Lyngby ble sendt hjem fra den danske hovedstaden med 0-3 i bagasjen. Onsdag skal Rosenborg ut på samme arena, og da avgjøres det hvem som får plass i mesterligaen.

Rosenborg vant 2-1 hjemme, men da sløste FCK-spissene med sjansene. Dame N'Doye fikk vist målformen sin lørdag.

Det ene angrepet etter det andre ble rullet opp mot stakkars Rune Pedersen i Lyngby-målet, skriver sporten.dk, som slår fast at det var klar klasseforskjell mellom lagene.

Etter flere gode angrep hamret Oscar Wendt inn 1-0 etter 20 minutter. Scoringen ga vertene roen, og alle mann ble kastet i angrep. Fem minutter senere viste N'Doye seg fram.

Hodestøtet ble først reddet av Pedersen, men N'Doye løftet returen enkelt over den liggende Lyngby-keeperen og i mål via tverrliggeren. (©NTB)