Lars Bohinen
Lars Bohinen

Bohinen: - Må unne hverandre suksess

TV 2s fotballekspert er ikke enig med Martin Andresen.

Vålerenga-treneren ønsker ikke at RBK skal ha suksess i Mesterligaen fordi det vil være ødeleggende for konkurransesituasjonen i Tippeligaen.

- Han begrunner det med økonomi og at Rosenborg vil stikke fra. Nå vet jo Martin Andresen veldig godt at det er ikke bare å ha penger så blir man gode. Det har han erfart selv i Vålerenga, sier Lars Bohinen.

TV 2s fotballekspert mener det vil tjene norsk fotball om Rosenborg slår ut FC København og tar seg til Champions League.

- Jeg tror det er viktig at de norske klubbene unner hverandre suksess i Europa. Det vil hele norsk fotball tjene på i lengden.

- Men vil ikke Rosenborg stikke fra og bli så suverene som de var på 90-tallet?

Jeg tror det er viktig at vi er litt sjenerøse og unner hverandre suksess i Europa

- Jo, kanskje det, men jeg tror det er viktig at vi har ett, eller kanskje to og tre flaggskip i norsk fotball. Vålerenga får konsentrere seg om å prøve å bli et, sier Bohinen.

Vålerenga skuslet bort sjansen
Og legger til:

- De hadde sjansen da de vant serien i 2005, og skuslet den bort. Det ville vært rart om Rosenborg hadde sagt til Vålerenga den gangen, at vi ønsker ikke at dere skal vinne for da kan dere ta oss igjen. Jeg tror det er viktig at vi er litt sjenerøse og unner hverandre suksess i Europa, og så må man se totalbildet i det, og det er utelukkende positivt om Rosenborg lykkes