Mann knivstukket i gjengslagsmål i Tønsberg

To menn på 20 og 34 år sendt til sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Tønsberg rykket ut etter meldinger om et gjengslagsmål ved kjøpesenteret Farmandstredet i sentrum av byen like før klokken 18 fredag

To menn til behandling

Én person ble stukket med kniv, mens en annen person har blitt slått og sparket gjentatte ganger. Begge de to mennene på henholdsvis 20 og 34 år er kjørt til sykehus.

Tilstanden deres beskrives som lettere skadd. Den ene er knivstukket i siden og er til røntgenundersøkelse. Den andre er kraftig forslått, ha lettere hjernerystelse og ligger fortsatt til observasjon. Operasjonsleder Paul Bergan i Vestfold politidistrikt opplyser overfor NTB at begge var ved bevissthet da de ble kjørt til sykehuset.

– En av dem er stukket med kniv og den andre har blitt slått og sparket gjentatte ganger. Politipatruljen er på sykehuset og avventer tilstandsrapport nå, sier han.

Truet med kniv

Politiet vil forsøke å avhøre dem på sykehuset. Fire personer er pågrepet etter slagsmålet. En jente på 21 år, to 19 år gamle gutter og en mann på 29.

– Årsaken for slagsmålet er noe uklart, men den ene gruppen skal ha truet den andre gruppen med en kniv og dette hadde startet slagsmålet, heter det i politiloggen fra Vestfold politidistrikt.