maur2 (Foto: TV 2 hjelper deg )
maur2 (Foto: TV 2 hjelper deg )

Plommen fra Rimi var full av levende maur

TV 2 hjelper deg-reporteren fikk seg en sprellende overraskelse. Se video!


Arbeidsdagen er slutt og du trenger påfyll. Plomme, tenker du. Du setter tenna i frukten. Ut kravler maur. Masse maur.

Det var den ubehagelige sjokkopplevelsen vår egen reporter Heidi Hegvik fikk tidligere denne uka. Plommen fra Rimi i Trondheimsveien i Oslo havnet på gulvet og Heidi på toalettet. Etter noen kraftige hyl som gjorde at hele redaksjonen satt igjen som 15 store spørsmålstegn.

– Først tok jeg et jafs av plommen. Så gikk det et halvt sekund. Jeg ser det fortsatt tydelig for meg. Plutselig kravlet det to maur ut av et hull i plomma. Jeg så det med en gang at det var små ekle, svarte maur, forklarer Hegvik.

Les også: Hva er det som skjuler seg her?

Les også: Fant grisetann i yoghurten

Les også: Æsj! Sjekk disse tomatene

Les også: Fant brukt engangshanske i grillmaten

Løp ut og brakk seg

Vi andre i redaksjonen som satt rundt skjønte lite, plutselig spratt Heidi opp og styrtet ut på toalettet. Hylende og med god fart.

– Det var utrolig ekkelt. Noe av det ekleste jeg har opplevd. Jeg løp ut på toalettet og brakk meg, jeg er ganske sikker på at jeg spiste flere levende maur, grøsser hun.

Da vi i redaksjonen delte opp plomma og filmen det, så vi at deler av frukten var helt rotten inni, og i tillegg fant vi fem eller seks maur til inni frukten som så helt fin ut utenpå.

På videoklippet nedenfor kan du selv se hvor fristende plommen var.

451584

Rimi beklager

– Dette skjønner vi at er svært ubehagelig og vi kan ikke annet enn å beklage dette. Vi tar nå direkte kontakt med butikken for å gå gjennom partiet og vi kommer naturligvis også til å ringe kunden å beklage det hele, lover informasjonsrådgiver i ICA Norge, Kristina Kollerud.

Tok en støyt whisky

Vel hjemme etter jobb var det bare en ting å gjøre for den ellers garvede reporteren.

– Det ser kanskje ikke så dramatisk ut på bildene, men tenk deg selv at du spiser en frukt og får maur i munnen. Jeg følte at jeg hadde maur inni kroppen et sted. Jeg vet jo at de dør, men likevel måttet jeg ta meg en god støyt whisky for å være sikker på at det var dødt inni der, forklarer Hegvik.

Skal du spise plomme igjen?

- Det skal jeg nok, men det blir en liten stund til, smiler hun og tar en slurk kaffe. Garantert fri for maur.

Har du fått noe ekkelt i maten? Send inn bilde til TV 2 hjelper deg.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook! Klikk her.