miranda til nett (Foto: Moeller/face to face, © TS)
miranda til nett (Foto: Moeller/face to face, © TS)

Orlando Bloom blir pappa

Kona, Miranda Kerr er gravid.

Etter uker med spekulasjoner, har paret nå fortalt at de venter barn sammen.

Gravid

– Ja, jeg er gravid, fortalte Miranda Kerr i et intervju med spanske Vogue.

Miranda Kerr (27) og Orlando Bloom (33) giftet seg i juli, kun uker etter at de annonserte at de var forlovet. Det har lenge vært spekulasjoner rundt paret og at de ventet barn, siden de var så kort forlovet før de giftet seg. Orlando skal også ha uttalt seg til peronalet på et hotel at han ventet barn med sin kone, skriver Cover Showbiz.

Morgenkvalme

Miranda Kerr innrømmer i intervjuet med Vogue, at det var vanskelig å skjule graviditeten. Rett etter at hun oppdaget hun var gravid, hadde hun problemer med morgenkvalme, noe som påvirket arbeidsplanen til den ettertraktede modellen.

– Jeg husker en dag, tidlig i graviditeten min når det fortsatt var for tidlig å annonsere noe, at jeg hadde en forferdelig dag på jobben. Men jeg måtte jo bare ta meg sammen, forklarer hun til Vogue.

Perfekt far

Miranda har ikke hemmeligholdt sine høye ønsker om å stifte familie med kjekkasen Orlando Bloom. Hun avslørte nylig at hun vet at Orlando vil bli en fantastisk far, og at hun en dag håper de kan leve et litt mer privat liv, vekk fra rampelyset.

– Jeg har alltid vært åpen om hvor mye jeg har ønsket å bli mor en dag. Og jeg har alltid tenkt at Orlando ville bli en fantastisk far, fortalte hun. Min idielle situasjon ville være å bo på en gård, med grønnsakshage kunne hun fortelle Vogue.