Blir pappa : Andreas Gran kjent fra «Jakten på kjærligheten» venter barn med en 22 årig tobarnsmor fra Tønsberg. (Foto: Håvard Solem, © TV 2)
Blir pappa : Andreas Gran kjent fra «Jakten på kjærligheten» venter barn med en 22 årig tobarnsmor fra Tønsberg. (Foto: Håvard Solem, © TV 2)

«Jakten»-Andreas skal bli pappa

Venter barn med 22-årig tobarnsmor.

I forrige uke kunne «God kveld Norge» avsløre at Ingrid Aasberg trakk seg fra årets «Jakten på kjærligheten» fordi hun bar blitt sammen med Andreas Gran. Nå venter Andreas Gran barn med en annen kvinne, skriver Se og Hør.

Blir pappa

Den tidligere «Jakten»-frieren sjekket opp Silje Stensland (30) i «Jakten på kjærligheten» for to år siden. Nylig ble det kjent at han var blitt kjæreste med Ingrid Aasberg (26), og nå venter altså Andreas Gran barn med en annen kvinne, Linn Iren Granvang (22) fra Tønsberg.

– Det stemmer at jeg skal bli pappa. Jeg innrømmer at jeg ble litt satt ut da jeg fikk beskjeden, og at jeg mottok nyheten med blandede følelser. Men jeg er innstillt å gjøre det beste ut av det, sier Andreas Gran til Se og Hør.

One night stand

22-åringen Linn Iren Granvang er gravid i fjerde måned, og Andreas møtte den flotte brunetten og barnemodellen tidligere i år.

– Vi traff hverandre ute på byen i Tønsberg. Hun er jo ei søt jente, og vi fikk god tone den kvelden. Så ledet det ene til det andre, smiler Andreas. Men det ble med den ene natten, skriver Se og Hør.

Abort

Nyheten om at han skulle bli pappa kom som et sjokk for 26-åringen.

– Jeg ga vel uttrykk for at hun burde ta abort, fordi timingen er såpass dårlig. Men jeg kan vel ikke tvinge noen å ta abort, og er innstilt på å gjøre det beste ut av det. Jeg ga beskjed at jeg ville støtte henne uansett hvilket valg hun ville ta, sier Andreas Gran til Se og Hør.

Abortmotstander

Linn Iren Granvang innrømmer at Andreas sjarmerte henne i senk, men innrømmer at ingen ønsket noe forhold, men barnet ville hun beholde.

– Jeg hadde et valg, og det var vanskelig i og med at Andreas og jeg ikke er sammen. Men jeg er imot abort, og er veldig glad i barn. Andreas sa han ville støtte meg uansett hvilket valg jeg tok, avslutter Linn Iren Granvang til Se og Hør.