Marius Helle  (Foto: Morten Olsen, Digitalsport/Digitalsport)
Marius Helle (Foto: Morten Olsen, Digitalsport/Digitalsport)

Nannskogs erstatter klar for Stabæk

Bryne og Stabæk er enige om en overgang for Addeccoligaens toppscorer Marius Helle.

- Vi er enig med Bryne om en overgang for Marius Helle, sier sportslig administrativ leder Tom Schelvan i Stabæk Fotball til TV 2 Sporten.

Mange skader
Stabæk har hatt en tøff sesong i forhold til skader denne sesongen. Skaden på Daniel Nannskog og salget av Espen Hoff førte klubben ut på spissjakt. Nå håper Stabæk at Marius Helles overgang skal redde stumpene av en vanskelig sesong for klubben.

Nå gjenstår bare medisinsk sjekk og personlig kontrakt før Helle signerer.

– Vi skal ha en legesjekk på Marius, og se litt på kontrakten hans i kveld eller i morgen. Vi håper at dette er klart til treningen morgen tidlig, sier Schelvan.

Det har ikke lykkes TV 2 Sporten å få en kommentar fra Helle etter at klubbene ble enige.

- Hva sier Helle selv om overgangen?

- Det er veldig positivt. Marius gleder seg og ser frem mot nye utfordringer, sier Schelvan.

Og fortsetter:

- Helle er en veldig god avslutter. Han har kommet sent i gang, og der lignerhan litt på Daniel Nannskog - som også kom veldig sent i gang, sier sportssjefen.

Daglig leder Tore Haugvaldstad i Bryne har tidligere bekreftet at det vil selge spissen ovenfor TV 2 Sporten.

- Jeg skal ikke legge skjul på at vi i dag har forhandlet vedrørende en overgang for vår toppscorer. Det er likevel et par kriterier som er viktige for oss. Vi ønsker å erstatte en meget god spiller. Derfor har vi jobbet parallelt med den biten. Vi er i diskusjon med en ny spiller, sa Haugvaldstad til TV 2 Sporten.

Jakter forsvarer
Stabæk er fortsatt hardt rammet av skader foran er tøff høstsesong. Nå ser klubben etter en forsterker og håper de nå har fått sin del av skader sesongen 2010.

– Vi håper selvsagt det, men skader må ta sin tid og der sliter vi litt ennå. Vi satser på å få på plass en mann til før overgangsvinduet stenger. Det blir en forsvarspiller, avslutter Schelvan.