oyvind_mund (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2)
oyvind_mund (Foto: Eirik Bratthammar / TV 2)

En lang supertur

Etter halvannet år med reising er endelig en ny sesong av «Gylne Tider» klart for TV skjermen.

Programleder Øyvind Mund er svært fornøyd med fjerde sesong.

- Etter halvannet år med reising, er det godt å endelig kunne vise frem det vi har jobbet så lenge med. Vi har møtt mange interessante mennesker og har mange gode historier å fortelle.

Tradisjonen tro holder trekløveret seg til 80- og tidlig 90-tallsstjerner. Blant dem de har møtt er Huey Lewis (& The News), Jason Alexander (George Costanza fra «Seinfeld»), Sherilyn Fenn («Twin Peaks»), Glenn Close («Farlig Begjær») og Rickie Lake (talkshow-dronningen).

– Hun var superheit

Av alle stjernene de har møtt, er Kelly McGillis (kjent fra «Top Gun») en av dem han har gledet seg mest til å treffe.

– Jeg har alltid lurt på hvor hun ble av. Hun var super heit, og ble brukt i et par store 80-tallsfilmer, men så forsvant hun bare.

En annen heit dame de har møtt er Pamela Anderson

– Pamela Anderson holder seg utrolig godt. Jeg vil faktisk si at hun tar seg bedre ut i virkeligheten enn på bilder, sier Øyvind.

Naive gutter

Selv om de møter mange gamle helter, er ikke Mund nevneverdig nervøs. Han mener at møtet med tre litt naive gutter fra Norge får stjernene til å slappe av og gi mer av seg selv

- Av og til tror jeg faktisk de synes litt synd på oss. Det er nesten som de vil klappe oss på skulderen og si at vi er flinke.

Et program for alle

Selv om programmet hovedsakelig tar for seg kjendiser fra 80-tallet, understreker Øyvind Mund at det er et program for alle generasjoner.

- 80-tallet har satt store spor etter seg. Hvem har vel ikke sett «Top Gun» eller «Twin Peaks»? Og hører du på radio er det jo masse 80-tallsmusikk som blir spilt.

«Gylne Tider» har premiere på TV 2 søndag 31.oktober