Didier Deschamps (Foto: ANNE CHRISTINE POUJOULAT/Afp)
Didier Deschamps (Foto: ANNE CHRISTINE POUJOULAT/Afp)

Mer trøbbel for Marseille

Marseille har tapt sine første to kamper i serien og har betydelige skadeproblemer. På toppen av det hele krangler styret, trenerteamet og spillerne.

Det kan virke som om alt er gått galt siden Marseille løftet pokalen som beviste at de var seierherrer i fransk 1. divisjon i vår. Null poeng er fasit etter høstens to første kamper, og problemene stopper ikke der.

I tillegg til skadeproblemer i forsvar, opplever laget nå trøbbel utenfor banen med krangling om kjøp og salg av spillere.

- Dette er en vanskelig situasjon. Vi er ikke nødt til å være venner for å jobbe sammen, men de forskjellige meningene kan gjøre spillerne stresset, sier Marseille-trener Didier Deschamps.

Deschamps ville ikke la kaptein og forrige sesongs toppscorer Mamadou Niang gå til Fenerbahce, men styret lot likevel spilleren gå. Treneren er nå bekymret for at han må klare seg med en utladet gjeng hele sesongen.

Marseille jakter en erstatter for Niang, men så langt har de ikke lykkes i forsøkene på å hente verken Sevillas Luís Fabiano eller Toulouses André-Pierre Gignac. (©NTB)