Cristian Bolanos, Clarence Goodson i bakgrunnen.
Cristian Bolanos, Clarence Goodson i bakgrunnen.

Start vil bytte Bolanos mot «Doffen»

Vålerenga er for alvor inne i kampen om Christian Bolanos' underskrift.

- Vi vurderer alle innspill som kommer, det har vi lovet Christian Bolanos.

Ifølge Fædrelandsvennen skal Vålerenga ha kommet med forslag til Start om bytte av flere spillere for å få til en overgang.

Vålerenga har foreslått både midtstopper Birger Madsen og høyrekant Dawda Leigh som mulige spillere som kan gå motsatt vei i en Bolanos-avtale.

Ønsker bytteavtale
Start på sin side har forhørt seg med Vålerenga om det er mulig å bytte til seg Kristofer «Doffen» Hæstad, som forlot Kristiansand-klubben til fordel for Vålerenga etter nedrykket i 2007. Det skal imidlertid Vålerenga være lite interessert i.

Også VIFs veteranspiss Bengt Sæternes nevnes som et objekt i en byttehandel.

- Det vil jeg ikke kommentere. Vi vurderer alle innspill som kommer, det har vi lovet Christian Bolanos, sier administrerende direktør i Start, Sveinung Hovstad, til Fædrelandsvennen.

Christian
  Bolanos (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Christian Bolanos (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Rosenborg får kamp
Rosenborg har lenge forsøkt å kjøpe Bolanos, men er foreløpig ikke blitt enig med Start om en endelig overgangssum. Men nå er altså Vålerenga i dialog med Start, og kan komme til å snyte Nils Arne Eggen for den offensive midtbanespillerens underskrift. FC København er også interessert i landslagsspilleren for Costa Rica.

Det er ventet at Start trolig vil kreve mellom sju og åtte millioner kroner i overgangssum for å gå med på et direkte salg av Bolanos.