Internacional vant Copa Libertadores

Den brasilianske fotballklubben Internacional gikk til topps i Copa Libertadores onsdag.

Internacional ønsker mer Copa Libertadores jubel (Foto: SERGIO MORAES/Reuters)

Internacional slo mexicanske Deportivo Guadalajara 3-2 i returkampen og sikret tittelen med 5-3 sammenlagt.

- Det er et unikt øyeblikk. Alle spillere ønsker å oppleve noe slikt som dette, sa kaptein Bolivar.

Gjestene fra Mexico tok ledelsen ved Marco de la Mora etter 42 minutter, men Internacional svarte etter en drøy time da Rafael Sobis satte inn utligningen.

Leandro gjorde 2-1 til vertene ett kvarter før full tid, mens Giuliano økte til 3-1 etter 89 minutter. På overtid reduserte Omar Bravo for Guadalajara.

Internacional tok sin andre Copa Libertadores-tittel. Brasilianerne vant også turneringen i 2006. (©NTB)