Ny figur : Christine Koht har slanket seg 16 kilo, og har bare fire kilo igjen til målet er nådd. ( © TV 2)
Ny figur : Christine Koht har slanket seg 16 kilo, og har bare fire kilo igjen til målet er nådd. ( © TV 2)

– Jeg har gått ned 16 kilo

Christine Koht er nær slankemålet sitt.

Christine Koht er denne høsten aktuell med en ny tv-serie om det norske arbeidsliv. Hun kommer i ny figur på skjermen i høst , etter å ha slanket seg snart 20 kilo.

Slanket seg

– Hvor mye har du godt ned

– Jeg har gått ned 16 kilo. Jeg begynte for halvannet år siden. Det som skjedde var at jeg til slutt hadde bare en kjole av 140 kjoler som passet. Jeg tenkte, skal jeg kjøpe 100 nye kjoler eller skal jeg slanke meg. Jeg bestemte meg derfor å slanke meg 20 kilo over tre år, sier Koht til God kveld Norge.

Arbeidslivet

Denne høsten skal Christine Koht sjekke forholdene i arbeidslivet i Norge.

– Jeg har laget en serie, og jeg er veldig opptatt av arbeidslivet. Denne serien handler det sosiale vi gjør på jobb. Det er veldig mye sosialt på jobben i Norge, og dette er veldig særegent for vårt land . Vi er de i verden som sier at vi trives best på jobb og samtidig er vi de som produserer mest pr. hode, sier Koht til God Kveld Norge.

Elsker jobben

Koht elsker jobben og gleder seg til sin viktige research jobb, som skal presenteres i løpet av høsten på NRK

– Jeg har gått inn i feiringer, kaker og ventinger og skal sjekke ut alt det sosiale som foregår på en arbeidsplass. Jeg har med meg gamle mennesker i serien og de skjønner ikke hvordan arbeidslivet har blitt avslutter Koht til God Kveld Norge.