TREKANT: Marie Kinge (18), Thomas Albertsen Dahlen (19) og Pia Dailey Christoffersen (22) har blitt «snakkiser» etter premieren på NRK serien «Trekant».
TREKANT: Marie Kinge (18), Thomas Albertsen Dahlen (19) og Pia Dailey Christoffersen (22) har blitt «snakkiser» etter premieren på NRK serien «Trekant».

Ble seksuelt opphisset under NRK-opptak

NRK3-serien «Trekant» kommer til høsten

I NRK3-serien «Trekant» skal de tre ungdommene Marie Kinge, Thomas Albertsen Dahlen og Pia Daily Kristoffersen bo sammen i et kollektiv og utforske nye sider ved sexuniverset.

Flaut og gøy

– Det har vært supergøy og også ganske flaut til tider, sier Maria Kinge. – Jeg har lært en del runketeknikker og sånt og det å vise dette foran kamera kan være litt kleint, mener Thomas Albertsen Dahlen

– Det flaueste for meg var å skulle lære seg å suge, forteller Pia Daily Kristoffersen på NRKs høstlansering på Marienlyst.

Åpen om sex

Gjennom åtte uker har de tre programlederne bodd sammen i en leilighet i Oslo, og blitt fulgt tett av NRKs kamerateam. Oppgaven deres har vært å utforske de ulike seksuelle miljøene som finnes.

– Jeg er ganske åpen om sex og tenker ikke over at det er noe problem, jeg tenker ikke over at kameraene er der, sier Pia som håper sexlivet blir mer spennende etter programmet. – Ja det håper jeg, sier hun.

Ble opphisset

Programmet har tidligere fått medieoppmerksomhet og NRK har måttet tilbakevise at de oppfordret programlederne til selv å ha sex. Likevel innrømmer programlederne at de har blitt åpvirket av tv-programmet.

– Innimellom blir man opphisset, ja - innrømmer Thomas Albertsen Dahlen

– Når man prater om sex hver dag så kan man ikke unngå å bli litt opphisset eller å tenke på sex, sier Pia Daily Kristoffersen.